22

zadaven

преди 5 години

толкова хора изпогазиха на тази спирка, трябваше някой "наш" да пострада, за да се сети някой да свърши нещо... Браво, браво, браво господине...

21

НИК

преди 5 години

Моето предложение е следното: поставя се преди влизане в тунела пътен знак номер В26 30 км/ч. , заедно със знак А13. През 5-10 или повече метра се поставят изкуствените неравности, така че преди спирката всички ППС да са ограничили скоростта до 15-20 км. Спирката остава както до сега.

20

Анонимен

преди 5 години

Вместо да оправят подлеза да не тече, да оправят настилката, една камера за контрол на скоростта, да сложат прегради.Те спирката местят. Типично по Герберски.

19

АнонимеН

преди 5 години

АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНОМЕТРОВИ ОТ АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО ДЕБЕЛИ КОЛЧЕТА , ЧЕ И КАМИОН ЩЕ СЕ ПОТРОШИ В ТЯХ! ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ ДЕТО Е ЗА БЕЗОПАСТНОСТ НЯМА И 30СМ ВИСОЧИНА ПРИ ЕДИН УДАР КОЛАТА ПОДСКАЧА И ЩЕ ГО ПРЕСКОЧИ АЛАМИНУТ!НЕЩАТА СА ПРОСТИ: АКО КАЖАТ, ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ ОБЕЗОПАСЕНО ЗНАЧИ ВИНАТА Е В ТЯХ А ТЕ ТАКОВА НЕЩО НИКОГА НЯМА ДА ПРИЗНАЯТ!ЗАТОВА ЩЕ ИЗКОРЕНЯТ СПИРКАТА ТЯ Е ЛОШАТА :D

18

Анонимен

преди 5 години

До Летясисколата Ти явно си си купил образУванието

17

Анонимен

преди 5 години

Има просто решение - оставка на фандъкова и избиране на кадърен кмет. Спирката си е точно, където трябва да бъде и не трябва да се мести.

16

хахаха

преди 5 години

Там всяка сутрин трябва да минава някой и да хвърля две лопати пясък в завоя, та да се научи *** , че ограниченията за задължителни, а не препоръчителни

15

Анонимен

преди 5 години

Ограничението там е 40 км/ч не 50 и има знак за остър завой. За българския тариклатък обаче ограничение няма.

14

Ники

преди 5 години

Ограничението е 40, но почти никой не влиза с под 60...

13

Ники

преди 5 години

Сложете камера в началото на тунела и в края на тунела плюс здрави и високи колчета, да видим дали пак ще е така....

12

са

преди 5 години

До до един от колегитеЗа огромно съжаление и двамата сме прави!!

11

АнонимеН

преди 5 години

ТОТАЛНА ГЛУПОСТ !СТОПЕРИТЕ В КОИТО КОЛИТЕ СЕ УДРЯТ СА ПРЕКАЛЕНО НИСКИ ТАМ И ТРЯБВА ДА СА С 50% ПО-ВИСОКИ!!!ВИНАТА Е ЦЯЛАТА НА КМЕТА НО СИ МЪЛЧАТ И ОБВИНЯВАТ СПИРКАТА!!!СТОПЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ДО НИВОТО НА КАПАКА А НЕ ДО НИВОТО НА ГУМАТА! ПРИ УДАРА ГОЛАТА Е ПРЕСКОЧИЛА СТОПЕРА ЩОТО Е ПРЕКАЛЕНО НИСЪК!ТАЯ СПИРКА Я ИМА ТАМ ОТ ПАНТИ ВЕКА НО ГЕРБ ЩЕ Я ЗАКРИЕ!

10

Анонимен

преди 5 години

Виража бил виновен ... направо не мога да повярвам, как пък толкова коли минават от там без да им е проблемен виража. Не забравяйте, че ограничението там е 50, но просто много малко го зачитат.

9

Анонимен

преди 5 години

Това е петдесетият инцидент на това място. Можеше някой проектант на времето да сметне кривата на завоя, да се направи нормален вираж и т.н. и т.н.Можеше, ама ако бяхме Австрия или Германия, или Холандия...Ако бяхме, ама не сме!

8

до един от колегите

преди 5 години

За съжаление с нашият манталитет е по-лесно да се промени Космоса, а не да се поправи ракетата

7

65

преди 5 години

Наистина е опасна тая спирка.Отдавна трябваше да стане това ,не преди избори.

6

До Waffen SS

преди 5 години

А вие от третия noл не сте оnасни така ли

5

са

преди 5 години

На кривата ракета космоса й е крив,нали така?!Е,в България,поправят и местят космоса,вместо да си оправят ракетите-явно така е по-лесно и ще даваме ноу-хау на останалия свят,защото сме единствени!

4

Waffen SS

преди 5 години

Самата спирка не е опасна,а опасни са *** от двата пола зад волана на съответното превозно средство.Може да не харесвам Величеството,но той каза нещо вярно,относно смяната на чипа.Съще тези,които тук се изживяват като участници във Формула 1,когато отидат в чужбина ,даже в близки страни като Турция и Гърция стават много примерни водачи.Докато за значително превишаване на скоростта не се дава затвор поне 5 год,така ще е.За смърт при убит при нарушаване на ЗДП,поне 20-25 години

3

Летясисколата

преди 5 години

Направо някой да копува тая скапана държава , нямам думи винаги след дъжд качулка