13

най-после

преди 5 години

Ха, да видим кой ще отиде да гласува...?????МАЗОХИЗъМЪТ НЕМА СВЪРШВАНЕ бе БРАТКО............

12

Анонимен

преди 5 години

Настимир е политическа *** утка! Не му обръщайте внимание. Утре може и партия Ом да основе! Или Ампер! Само да е лидер на нещо. Така е, когато жената командва в един дом

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Пак ние ще сме прецаканите, най-бедните в ЕС.Така е! Само милионери, Бахаров всеки ден обявява нови и нови! Дали имаме милиардери, не се чува, крият се!

10

%$#

преди 5 години

Браво, удариха по изедниците експлоататори дето мъчат работниците си, не им плащат подобаващо и ги карат да пика.ят по храстите, да не се къпят с месеци - това е Европа, а не е Сибирски лагер - трябва да се съобразяват с човешкото достоинство!Патийците навремето, след 10ти, си поделиха парите на народа, раздадоха си чантите с кеша и си мислеха че, ще дирибействат безнаказано во веки веков като капиталисти, май започва да идва Видьов ден..

9

опетков

преди 5 години

До Мандрахерц И още утре ще осъмнеш с любезни зелени човечета, кухоглавецо. Те вече дори са дошли и само чакат момента да скочат от "мирните платноходки".

8

Мандрахерц

преди 5 години

Политиците ни вкараха без референдум в това ЕС сега да го поемат пакета! Без евро и без нато , независима България с ясни граници и финансово и военно независима от никоя организация! Това трябва да стане!

7

Анонимен

преди 5 години

Пак ние ще сме прецаканите, най-бедните в ЕС.

6

До номер 1

преди 5 години

Този *** до сега беше експерт по пътна безопасност автор на най шизофреничните промени в закона за движение по пътищата благодарение на,които ни вземат СУМПС за каквото им е кеф най вече с цел за събиране на пари..

5

Анонимен

преди 5 години

Ако става дума за Марчето с вносната фамилия, то едва ли може да е полезно с нещо. Освен, че отговаря за фалшивите новини. И сега като поведе листата, стой та гледай!

4

ined

преди 5 години

Мога да назова имената даже на двама евродупетати: Архонт Бинев който с парите на данъкоплатците обиколи земята надлъж и нашир и Бареков дето по време на дупетатството си успя да си инпрувне инглиша

3

Анонимен

преди 5 години

Отивам да внимавам откъде е тръгнал пакетът.

2

House M.D.

преди 5 години

Бананиев страда за робовладелците, а не за робите.

1

ПРОЕКЪТ МАКАРОН

преди 5 години

е началото на КРАЯ на ЕС. Няма значение откъде е тръгнал, Важно е как ще свърши. ЗЛЕ.