11

Анонимен

преди 5 години

Един мъж не е длъжен да се съобразява с никого, особено с жената. Когато жената се опитва да контролира, контраинтуитивно го проверява по ранг, Ако мъжът е нисък ранг ще се огъне. А такъв бабата инстинктивно не харесва и ще го напусне така или иначе. Самата дума "партньори" е проверка за ранг. Не може и дума да става за партньори и това трябва да бъде ясно от самото начало. Жената е просто една стока която идва с непокътната гаранционна лепенка и мъжът прави с нея както намери за добре.

10

MGTOW

преди 5 години

Или и съберете парцалките и и покажете къде е вратата, както аз направих с една такава "контролираща".

9

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Все- още, може- да- има,...Човек, имащ- тефтерче,....- Ще- сй- говорим, по- късно .....

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7хвърляте бомби. а случайно да си менкате кучетата и да ги таковате

7

Анонимен

преди 5 години

До взаимно довериеАз пък не обичам скришно да сгазват лука зад гърба ми ! Затова имаме приятелски семейства с които заедно правим секс с размяна на партньорите и всички сме доволни , няма излъгани ,няма сгазвания на лука зад гърба на партньора ! Който си въобразява ,че жена му ще му остане вечно вярна ,значи е наивник ! Която си въобразява ,че мъжът й ще й остане вечно верен ,значи е наивница !

6

Анонимен

преди 5 години

Може да е решила да флиртува.Знаете ли какво означава това?Дори и най-задоволените и доволни жени обичат да флиртуват понякига за да се уверят че все още са желани.Обаче тва не значи че ще правят секс с оня.Просто флирт. По вашите критерии тва газене на лук ли е или не

5

Анонимен

преди 5 години

не е ли по добре да не газите лука?

4

взаимно доверие

преди 5 години

Доверието крепи връзката и семейството ! Не се контролирайте ,не се следете ! Ако ти започнеш да следиш жена си ,все някога че я хванеш като прегазва лука ! Също и тя ако започне да те следи и тя все някога ще те хване като прегазваш лука ! И така ще си разбиете връзката и семейството ! Имайте си доверие !

3

До 1

преди 5 години

Да прав(а) сте,че такъв екземпляр не се оправя с времето,а по се задълбочава проблема му.Навреме трябва да се сложи край и да се раздели схакъв партньор,който е властен комплексар егоист.

2

Анонимен

преди 5 години

Не е хубаво да се контролирате.Свобода и уважение.Не е хубаво и безпричинна болезнена неоснователна ревност,която трови отношенията.

1

Анонимен

преди 5 години

Зависи ако ви контролира още от началото това означава че е прикрит психопат с робовладелчески манталитет.Тези хора не се променят само стават по-лоши! Изключително опасни са защото това да заповядват направляват и контролират им доставя удоволствие подобно на приемът на много силен наркотик. Когато изпаднат в "абстиненция" биха убили партньорът си. Примери много. Почти всяка убита жена или момиче последните години от съпруг/приятел е в следствие на това. Та-махайте се от там.Веднага.