18

Шопо

преди 5 години

Никаква индустрия,а мръсен въздух !!!

17

Щирлиц

преди 5 години

Каруците безвредни ли са,и ако отговорът е "да",защо не ги пуснете пред парламентО?За едни ...приятели питам,понеже избори наближават,та да не ги забравите?

16

Хм

преди 5 години

Е, Въобще някой нещо прави ли по въпроса??

15

Анонимен

преди 5 години

Всеки 10 терикат в София е отворил пункт за технически преглед и там за 50 лв отгоре се вършат безумия .

14

Анонимен

преди 5 години

Защо не забранят леките коли в софия *** и пульо на коли се возят

13

Факт

преди 5 години

Трябва на всеки да е ясно, че един тролей в София замърсява с фини прахови чаастици, колкото 4 леки коли. Причината е в неизмитите улици.

12

Факт

преди 5 години

Според поръчково изследване на Столична община, само през зимата в София има наднормено замърсяване с фини прахови частици, а през лятото то е около 50-60% от максимално допустимите норми. Интересното в това изследване е, че от замърсяването приписвано на автомобилите, 96% е заради това, че като се движат вдигат във въздуха прах от неизмитите улици и 4% е замърсяването от ауспусите на автомобилите.

11

Анонимен

преди 5 години

Всяка втора трошка пуши, като нафтова печка.Как минават на преглед тези коли ми е много странно.

10

без катализатор

преди 5 години

До Анонимен 12През лятото ще измислят че много пръцкаш и замърсяваш.

9

Анонимен

преди 5 години

Всеки си кара старата брaкма със свален катализатор. Зимата имаха извинение с отоплението, а лятото какво ще измислят?

8

91756

преди 5 години

София е обречена от нейните кметове от Софиянски до Фандъкова. Защо застроиха зоната между Малинова долина и Манастирски ливади? Тя беше оставена, за да слиза чистият планински въздух направо до центъра. по същата причина в Лозенец беше забранено да се строят сгради повече от 4 етажа и първоначално тарикатите включваха мецанин и два етажа като мансарди. А сега точно на Хладилника ще се изчучури небостъргач, а на Ареткс дадоха утешението при Японския хотел.

7

Мърляво и мръсно

преди 5 години

Кметицата обеща да мие улиците в кварталите,но водоноски последно съм виждал по бай Тошово време.Запълват дупки предизборно и през пръсти.Една запълнят две остават за следващите избори.Справка кв. Горубляне.

6

Анонимен

преди 5 години

От парламентарната пръдня се замърсява въздуха.

5

MaйMyнaтa

преди 5 години

Въэдуха си е същия, само управлението на човеците еволюира....и то бърэо

4

А колко

преди 5 години

Колко знайни и незнайни пенсионери загинаха от глад през ГЕРБаджийските 10 гладни години на ниски пенсии и инфлация. Глад за едни и апартаменти за други.

3

БПФ

преди 5 години

То законодателство и досега имаше - ама смее ли някой да наруши кефа на хъхрешките индивиди? Нали и ЕС ще писнат на умряло, ако им бутнем кaтyнитe, от които ни тровят с кюмбетата? А всъщност именно това е проблемът - не че няма закони, но не се прилагат, защото "някои" са над тях !!!

2

Анонимен

преди 5 години

Преди година приятел от Щатите дойде на гости в София. Първия ден още въпроса му беше: как го дишате този въздух?Без коментар. Само се замислете за секунда

1

Анонимен

преди 5 години

Ако питате Фъндъкова ще ви каже,че това не е вярно.