30

Brentrance

преди 5 години

Аз пък предлагам да вземе да напише стотина писма направо до Туск с последователно променяща се дата през 15 дни и да чака докато Туск не изгуби някое от тях. Тогава хем няма да излязат от ЕС, хем Туск/ЕС ще са виновни, хем няма нужда Мей да подава оставка.Найс, а!

29

Анонимен

преди 5 години

Разбира се. Те изобщо не смятат да излизат. В парламента им няма криза или несъгласие, а голямо съгласие всеки да играе ролята си в този театър, който се разиграва вече 2 години. Едните не искат това, другите не искат онова... никога няма съгласие за нищо. Всъщност има съгласие за нещо - да не излизат никога, пък ако ще и да се унижават до край.Тази долна държава никога няма да напусне, освен ако не бъда принудена. Те знаят какво ще последва при излизане.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Нашата страна никой я не пита и като гледам няма скоро да ни питат. Ще ни опикават дорде станем европейци.

27

Анонимен

преди 5 години

Че това вече не е отсрочка,а пресрочка,просрочка,извънсрочка...

26

Анонимен

преди 5 години

АнонимеНпреди 4 часа 8 1КАЗАХ ВИ , ЧЕ НЯМА ДА ИЗЛЕЗНАТ НА 12 АПРИЛ :DМлъкни вече бе ***! ПОНЕ 50 коментара си написал как ЕС ще изхвърли Великобритания на 29 март! Не ме карай да ти ги копирам или цитирам. Това е политика на много високо ниво - не е за твоя плитък мозък!

25

Анонимен

преди 5 години

Абе, тея какво искат. Колко време не могат да решат. Ще излизат, нама да излизат. ЕС да ги отсвири брз сделка. То бива проста*ина, ама тези чупят ***.

24

Анонимен

преди 5 години

А нашата страна съгласна ли е? След като ни излашкаха с пакета Мобилност, няма ли да спрем да сме Мадам ЙЕС?

23

Анонимен

преди 5 години

До 22 Нов референдум няма да има, гласуваха го.ЕС търпи заради пазара

22

Смешник

преди 5 години

Това е теста за ЕС да видим що за мекушави са. Ако легнат пак на кралството значи да не очакваме нищо от ЕС при определени ситуации. А УК да преглътнат пускат нов референдум ако резултатите за 60/40 % за оставане остават ако не излизат без зделки . Щом политиците са нас ра ни дават всичко във ръцете на хората . Така разбирам демокрацията . Бг при всички случай губи щото сме мишки (народа вкл и аз в това число)

21

Анонимен

преди 5 години

Да излизат другия петък. Няма смисъл от удължаване на скора и 150 гласувания на сделката на Мей

20

Дедо поп

преди 5 години

Какво отлагане иска тая изкуфяла даскалица. Да се гаври с ЕС. Айде на 12 април да се качват на ракетата носител и да отлитат към кораба-майка. Нали са "велика" нация кво хленчат

19

Анонимен

преди 5 години

До 17Няма никога да бъдеш защото си кърпен ***. Англичаните с най огромен ентусиазъм искат да излизат без сделка но някои от правителството не искат. Но ще стане.

18

Анонимен

преди 5 години

Дунав със звездички долу познайте коя е римляни разбира се демек ци.га.н.и. гадни цензори такива.С троловете по форумите може да се оправиш с тия в редакциите не.

17

Анонимен

преди 5 години

вече изпадам в нервна криза, като видя "новини за брекзита по случай неговото отлагане"!честно, обаче ок бях на мястото на ес , още на 29 март щяха да са аут, и на никакви шикалки нямаше да си играя! ше се играем тук на иде ми, дойде ми! те и без това тия саксофони вече нямат тази тежест, в очите на хората!

16

Анонимен

преди 5 години

Тия бастуни, че и с вибратори в задн.иците имат сериозен проблем.И той не е кой кога къде и как ще ги изчу.ка това е на Нинова приблема а те вече отдавна са го решили всеки навсякъде както и когато може във всички ду.пки.Но сега ги е напънал освен задн.ика и нов проблем не знаят като типични *** но мъжки на кой да се продадат на американския или на руския педа.л или на никой.Нека им помогнем, като ги изхвърлим без сделка веднага.По такъв начин няма да имат съмнения.

15

Анонимен

преди 5 години

Какво второ пришествие бе брат те до 72 пришествие не могат излезе.Ей значи по-лесно е динозавърско яйце да излезе от кокоши г.ъз, но не и уж много искащата да излезе Великобритания от ЕС.Че не се намери един решителен политик да им каже на тия бе я вървете на майка си в за.дника и вън без сделка на секундата нали много обичат Тръмп щяха специални май а.нални отношения да имат да отиват и да стават 52 щат 109 губерния и каквото още искат.Накрая ще станаха един арабски стриптийз бар, ей така.

14

Анонимен

преди 5 години

Отсрочката на Лондон и Великобритания трябва да бъде до второто пришествие.

13

Анонимен

преди 5 години

Гонете ги без сделка след 10 дни и да прикючваме сапунката.

12

Анонимен

преди 5 години

А браво, не бях чел за тереса мей и рижавите пияници от вчера. дръжте ни в течение днесбг

11

Аман от нахалници!

преди 5 години

Бактън! Да ги гонят!