5

Анонимен

преди 5 години

Никога не бих отишъл да живеия в къща да живеь освен ако не е суперлоксозна, с готова подръжка и с ПРИСЛУГА. Къщата иска цепене на дърва, в повечето случаи има външна тоалетна, нерядко няма постоянен ток, а приез зимата си напълон изолиран, ако нямаш джип.

4

Стар човек

преди 5 години

До 2- Абсолютно съгласен с теб Ами като почнат да се разпадат панелките пак ли тогавашните управляващи ще са виновни? Стръмна била улицата,хлъзгав бил паважа и дере имало ,а по рано равен и асфалтиран ли беше? Прав е 2 по рано само ,,Ура"и ,,Благодарим ти Партио" викахте и не смеехте никакви претенции на глас да изявите за да не осъмнете на Московска 5,в каменното корито.Сега е пълно с анонимни бабаити и ,,блокиращи, протестиращи и ИЗИСКВАЩИ" .Слободия и вайкане за щяло и нещяло!

3

Анонимен

преди 5 години

Трудно ми е да повярвам, че има нормални хора , които да се радват , че бай Тошо ги изгони от хубавите имоти с къщи по селата в панелки в Люлин и Младост. Сега всички се хапкат, но хвалят социализма, това просто е мазохизъм.

2

Анонимен

преди 5 години

Това , което остави БКП-БСП-ДС за 50 години управление е непоправимо. *** пример , една кирпичена къща от 50 години както и да е ремонтираш нищо не става от нея. Сега всеки се упражнява в социалните мрежи колко е велик , но през 70 години щеше да го ядат прасетата в Белене.

1

Фънда Послушната

преди 5 години

Това са подробности - важното е евтини апартаменти да има за всички от Партията.