20

Анонимен

преди 5 години

За 80 % ТЕЛК за деца колко лева е пенсията, 450 ли? Всъщност какви пари още щяха да получават ако беше и с чужда помощ Много луксозно обзавеждане в жилището имат родителите, почудих се от детската му стая. Хиляди работещи хора със здрави деца не могат да си позволят тази резедава декорация, която даваха в новините. За възрастни, болни и на памперси, с 40 години стаж, пенсията защо е 207 лв. само?

19

Нас

преди 5 години

До коментар 18Човече,това не ти е куче или котка да го правиш.

18

Анонимен

преди 5 години

Горките хора. Трябва да легализират евтаназията. Защо само мъчат хората.Проклети садисти.

17

Нас

преди 5 години

Извинявам се ,да съм точен.Кометнар 9 е най верния от всички.От неволна грешка съм добавил това.Много точен и коректен изказ,вероятно от личен опит .Мислете му ,да не се случи на вас или ваши близки,че с това мислене и изливане на прекрасни епитети срещу майки,бащи,система и кой какво ли още не няма да ви спре да изпаднете в АМОК, както каза една(един) коментатор(ка)по долу.Бъдете толерантни и имайте на предвид ,че броя на децата с проблеми няма да падне,върви само нагоре и не е само от въздуха

16

Нас

преди 5 години

Подкрепям коментар 7,а и презирам коментар 9 и всички, които не са се сблъсквали с това нещо.Сперете се бре ***,не знаете какво говорите и кога може да ви връхлети.Не е само от ваксина от Морбили,може да стане от всички други.Може да е и генетично предразположено,но се случва.БЪДЕТЕ ПРОСТО ТОЛЕРАНТНИ,нищо друго не се иска.

15

Абе

преди 5 години

Габи, по-тъпо заглавие не можа ли да измислиш?

14

Анонимен

преди 5 години

ГЕНОЦИДЪТ НАД ИВАЛИДИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ МОЖ ДА БЪДЕ СРАВНЕН САМО С НАЦИСТКИТЕ ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА!!!

13

Шопо

преди 5 години

Прави са от ТЕЛК !!! Трябва да има за братята-***/РОМИ / !!!

12

До 9

преди 5 години

Държавата трябва да си влезе във функциите и такива секта-ненормалници като теб да се въдворят в лудници. Като някое неваксинирано дете умре от шарка, кой е виновен?

11

До 7

преди 5 години

Не съм гледал дете с аутизъм, така е, но съм се нагледал на такива маниаци като теб, които след едно кихане изпадат в амок и хукват по лекари и знахари. И отново, тук става дума единствено за пари, пари и накрая пак пари. Защо сте сърдите - защото не ви плащат, за дето децата ви са болни, тоест според вас, хем ние обществото сме длъжни да отглеждаме вашите деца, хем вие разбираш ли те са ви в тежест, защото вие имате много по-важна мисия в живота, а именно да висите в кафенето и молове.

10

Анонимен

преди 5 години

До 8В центъра на София има руски "култуно-информационен" център, по-голям и от софийското кметство !Да не мислиш, че Путин подържа този бастион на кремълския шпионаж само да показва Матрьошки и да свири на балалайка !?

9

Анонимен

преди 5 години

След ваксината за морбили здрави, говорещи деца, които разбират и имат добър очен контакт, получават тотален регрес. Детето започва да се върти в кръг, по цели часове гледа в една точка, не разбира и не говори. Влезте в българските фейсбук групи за аутизма и питайте на колко от тях им се е случило точно това...Сега държавата да поеме отговорност и да плаща грижите за тези деца.Цъкайте ми минусите, но това са фактите.

8

До 5

преди 5 години

Къде я видя тази руска помощ бе ***? Има фондация Америка за България , но няма руска такава. Има Нов Български университет на издръжка на Сорос , но няма руски такъв. Има безплатни американски военни бази у нас , но няма руски. Има *** американски филми по телевизията за *** , но няма руски такива. Има политици ходещи на закуска в САЩ , но никой не ходи на такива в Кремъл. Има цели телевизии на подчинение на САЩ , но няма такива руски.Радев е най-добрият наш президент до сега.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4, щото не си виждал дете с аутизъм, за тва така говориш нуждата от грижи е 24/7. Моли се да не те стига..

6

АНОНИМЕН

преди 5 години

Половината от тези т.н. членове на ТЕЛК по области са пряко свързани с покупко-продажба на такива решения и мястото им е в панделата. Мой съученик с огромни здравословни проблеми не можещ да ходи на работа не получи ТЕЛК от Монтана и тъй като съпругата му бе на половин щат , а детето им бе в 9 клас реши ,че не може повече да бъде в тежест на семейството си и спря с храненето и почина 2012 година. Мой колега имащ ТЕЛК за това ,че имал нестабилно кръвно , но си ходи на работа , но е защитен .

5

Анонимен

преди 5 години

Че то и Президента не може да се справя без руска помощ !...да му дадеме тогава 100% недъгавост !?

4

Анонимен

преди 5 години

Поредните меркантилни родители-търговци - дай пари и за друга не ме търси. Ще ли да се справят, тогава защо ламтите за още пари от нашите данъци!? Не знам на това момченце какъв му е проблема, но не е редно някой да печели пари от което, това е гнусно. И няма такъв човек който се нуждае от 24/7 грижа, това е изопачаване на реалността.

3

Анонимен

преди 5 години

Гледах сутринта репортажа с шефа на ТЕЛК в Пазарджик. Изключително противно и арогантно същество. Не прилича на лекар, а на пазвантин с тежък махмурлук. И си спомних за позната, която от същата тая комисия бяха я върнали за следващия ден, защото не била сложила документите в картонена папка. Има ли смисъл да говорим повече?

2

Malian

преди 5 години

Просто старата песен на нов глас. Разлаяха кучетата с арестите на лекарите от ТЕЛК-те, после ги пуснаха по живо по здраво да продължават да си вършат престъпленията,а наистина болните хора ги ощетяват най безсъвестно.

1

Анонимен

преди 5 години

Да не дава Господ