50

SS

преди 5 години

Бог да помага на това младо момиче.Дано се управи,да оздравее без последствия от травмата.Бог да бди над теб.

49

SS

преди 5 години

АК има 5 основни недостатъка.1 Липсата на устройство или механизъм което да показва дали оръжието е заредено или не.2 Липсата на ус-во или механизъм което да индикира броя на патроните в пълнителя.3.Невъзножност за стрелба на къси редове3-5патрона,няма го в селектора.4 Елементарни мерни прибори,трудна стрелба в сумрак.5Невъзможност за скрито носене,ръкохватката на затвора стърчи отстрани.

48

1

преди 5 години

Съжалявам за момичето, дано се оправи, но дали е редно тези Спартани да се ползват за щяло и не щяло. Ако помислим реално не е пострадала при спец акция или при учение а по невнимание. Не знам дали биха пратили самолет ако някой се простреля със ловното си оръжие също по невнимание.

47

стефчо

преди 5 години

Абе на жена автомат и кредитна карта дава ли се??

46

ОЗ

преди 5 години

Хммм ... нещата не се "вързват" ако помислите ... Оръжие почва да се почиства след изваждане на пълнителя и провеждане на контролен изстрел , и след изваждане на затвора . Интересни са няколко неща ... на първо място момичето не е новобранка , а е втора година ... после , защо раната е около сърцето , което лично мен ме навява на мисълта за самоубийство или опит за убийство . Ако продължите да размишлявате , ще се досетите и за няколко вероятни причини за това ... Защо не се задават правилните въпроси ...

45

До Служил

преди 5 години

Първо се маха пълнителя, пич. ))) Ако тръгнеш да проверяваш за патрон в цевта с пълнител - става като в статията.

44

Анонимен

преди 5 години

Може би в този момент някой е лайкнал селфито й в Инстаграм и се е разсеяло момичето, случва се.

43

До 48

преди 5 години

Безопастност, жени, деца, игра с оръжие!? Ти за какво пишеш въобще, това да не е детска градина или фризьорски салон!? Това е място за подготовка на войници, хора които трябва да се готови да воюват и понеже виждам, че умствено си поизстанал, да поясня, че война се ходи с оръжие, а не с частичка за гримове.

42

Анонимен

преди 5 години

Гледайте българският филм Граница. ;)Препоръчвам!И на такива сега ще им наливат милиони всичко платено с кървавата пот на обикновения трудещ се и плащащ данъци българин.

41

Анонимен

преди 5 години

До баровецаМи тя я държа, ама пълнителя свърши за 3.2 секунди и се чу, че не презареждаш за поне ден...

40

Анонимен

преди 5 години

Мъж, жена мена.... Все тая. Има си началник, който отговаря за тея работи. Някой слабо заинтересован и е дал автоматично заредено оръжие, без да е сигурен, че тази жена е способна, д борави БЕЗОПАСНО с него. Ако дам зареде пистолет на 9 годишен и той гръмне някого, докато си играе, чия е вината?

39

Анонимен

преди 5 години

Айдяяяяя! "*** - Военен Специалист".

38

Victimized

преди 5 години

Сещате ли се онзи нов военен кораб на норвежката армия при натовско учение където удари един танкер и се потопи, докато на танкера му нямаше нищо?Еми 4 от 5-те навигатора са били жени, понеже в Норвегия са се хванали да овластяват жените на военни позиции за да има разнообразие. Просто припомням, нищо не се опитвам да намеквам.

37

Анонимен

преди 5 години

Жените нямат място в армията. С женички от двата пола на война е равносилно на провал.

36

НЕбългарин

преди 5 години

Богданов обясни, че курсантката е на 20 години, справя се много добре и дори е назначена за командир на отделение в нейния взвод.- Щом командира им се простреля поради не добре боравянето с оръжия не ми се мисли за подчинените им!

35

Коча

преди 5 години

И в двете гърди ли се е простреляла :(

34

Зозо

преди 5 години

Сега като я изпишат от болницата, да й подарят една мотика и на къра. Повече никакви автомати!

33

Анонимен

преди 5 години

Поредната некадърна връзкарка на място, където не й е работа да бъде!

32

Служил

преди 5 години

Абе пубери и авторката на статията,явно сте от поколението което ,,всичко знае" а всъщност !?!?!?.ЗА ДА СЕ ПОЧИСТВА АК-7"62мм.ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛОБИ,извършва се за около 30 секунди.Най -напред се проверява за патрон в цевта!!!След това се маха капака,затворната рама със затвора и възвратният механизъм .Чак тогава влизат в употреба шомпола и зипа.Две години и два месеца служих в ,,триъгълника на смърта" такова чудо не се е случвало. Как се чисти автомат без да е разглобен? Е гати Гугълпоколението

31

Радо

преди 5 години

При курсантите е лошо, че влизат различно умни, а излизат еднакво *** от този университет///