14

Анонимен

преди 5 години

Сега ще светне далавера та с магистралите защото по пътищата на Европа има достатъчно парко места и хотели. А в България нито едно. Парите за паркоместа тоалетни и места за отдих липсват.

13

Жестоко...

преди 5 години

Палят си колите, само и само да не плащат нормални заплати на шофьорите си!ОТВРАТ!!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Е.... Те това Пакетче, ще сцепи цикламените *** на нашите алчни транспортни бизнесмени!УМРЕ им ДАЛАВЕРАТА НА ЗАПАД!

11

Анонимен

преди 5 години

Угодяд да се чете угодят.

10

Анонимен

преди 5 години

Превозвачите и българите не разбраха,че нашите евротъпотати едно говорят тук в България,друго правят в Европарламента за да угодяд на господарите си.Те нарочно проспаха годината,нарочно уж закъсняха за едно гласуване и т.н.Само Бареков излезе мъж,той поне си призна,че подкрепя Мобилност.И на 26-ти май отидете и пак пуснете бюлетините за същите тия Д.У.П.Е.Д.А.В.Ц.И. и апартаментаджии.Не разбрахте ли,че те не защитават вашите интереси,а само мимикрират зад ЕНП,ПЕС и мес.

9

СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ

преди 5 години

може да се окаже и последен. Ккава ни еползата от ЕС. Само да им слугуваме ли. Нещо са се объркали. Принципите за свободно движение на труд, стоки и капитали когато ги нарушат подписват смъртния акт на ЕС

8

Анонимен

преди 5 години

до - 8 а колко осигуровки ще плаща нашия работник във Франция? 50 процента. Ти не го мисли Макрон за ***. Когато работниците отидат да се конкурират във Франция с френските работници, предимство ще полуат ФРЕНСКИТЕ работници. Много се радваш, че ще фалират български превозввачи. А работа за работниците - откъде. Понеже са много "работливи", и ще изгърмят 20 000 места

7

Юропеец

преди 5 години

Ега го приемат,и наще бизнъсмъни да фалират до един!Мамицата им долна...

6

Анонимен

преди 5 години

Браво браво браво, на Европейския парламент..

5

Анонимен

преди 5 години

Пловдивските превозвачи да запалят и малко евра, в знак на протест, нали е и френска валута. В същото време европейския си го премести.. Единственото нещо което хората искат е едно и също заплащане за една и съща работа. Ама наште, нали са хитри, конкурират тамошните фирми с ниско заплащане. Демек много работа за по малко пари. Щото нашия шифйор си мисли че зима много пари, 2500 евро, ама не мисли колко часа работи реално..

4

Уууу

преди 5 години

Като се сетя, че Бойко похарчи 1 милион за посещението на Макарончо в Евксиноград точно за този пакет Мобилност и сега това ще струва на България 17% от БВП и шофьори ще емигрират на запад, заради некадърното управление на Бойко каратиста, без да е учил политически науки е министър председател и няма капацитета да ни представлява.

3

хмммм

преди 5 години

Ако мислеха да го оставят за следващия парламент , нямаше да бързат да го приемат Защо бяха тези гръмки изказвания на нашите политици - че сме победили , че макрон е клекнал , че таяни е послушал ББ . Хората си гледат интересите и ни най-малко не се вълнуват , какво искаме ние . А ББ иначе им играе на хорцето , за нищо не им скършва хатъра , а те се отнсят с него като със слуга . Не му ли е неудобно ????

2

Не пишете тъпизми

преди 5 години

Заплатите на нашите шофьори ще се изравнят със тези на западните, но ще спят в хотел и ще се връщат всеки месец!Муфтата и мизерията свършват!Работата на черно--Също!!!!

1

8889

преди 5 години

"Ако те стигнат до компромис в рамките на следващите две седмици планът "Макрон" ще влезе за окончателно гласуване в пленарната зала на последната сесия на настоящия Европарламент в средата на април"---------- С две думи - може да бъде приет в края на този месец