24

Димитър

преди 5 години

След като има несъответствие по отношение на политиките по различни въпроси би било трудно обединението за европейските избори.Едно е да водиш обща вътрешна или национална политика,друго е да защитаваш интересите на страната пред ЕС и да прокарваш идеи за развитие там.Щом има разединение,ще има и разединение на електората им.

23

Анонимен

преди 5 години

до 10 - членството в ЕС допринася с едно-единствено нещо -ЕС регулира в някаква степен нащшите бандите да не крадат прекалено. Ако излезем от ЕС, съвсем ще му отпуснат края. И да - отвреме напреме прокапва някое евро, покрай това че сме в ЕС. но ако искаме да се развиваме, трябва да сменим политическата си класа, и да извършим болезнени реформи.

22

Анонимен

преди 5 години

Атака е всичко друго не не и европейска партия, но е вярно че за ВМРО и Атака си струва да се гласува, а за НФСБ - не, защото Валерката се държи много нагло и посташки.

21

,.,.,

преди 5 години

Сидеров и Симеонов нямат никакъв шанс за европарламента.А Сидеров няма и за българския парламент.Да изчезва,достатъчно се компроментира.Никой е.Също като Бареков.

20

ДртПрч

преди 5 години

Щото лидерите им са дребнави и завистливи. Един патриот е комита. Двама са чета, а трима - чета с предател. В случая - с двама предатели.

19

Анонимен

преди 5 години

За патриотите и Атака си струва да гласува човек,това са европейски партии.

18

до 13

преди 5 години

Мене ми се чини,че сичките тримца са хем русофили хем ромофоби.Няма русофоби.Капиш.

17

Анонимен

преди 5 години

Скараха се защото максимумът който могат да постигнат е 1 евродепутат и не могат да се разберат кой да е той. По същият начин ако подхвърлиш един кокал на три кучета които уж са глутница ще се изядат едно друго кое да го докопа. Ей за това се скараха. Ако имаха шанс за трима поне пак щяха да си се гушкат и бъркат по дупките хеле онова хомогномче Гелето дзамбаза.

16

McFlurry

преди 5 години

До Факт: Аз не познавам "Българи" напуснали поради етнически проблем в страната. Всички напускат поради ниските материални възможности, това е факт. Нито пък поради същата причина има наплив от бедстващи имигранти. Дори и да се отвори широко границата с Турция примерно, не ми се вярва да има много желаещи да дойдат точно в БГ, понеже Турция вече предлага доста по висок стандарт на живот и възможности от БГ.

15

McFlurry

преди 5 години

До ФактРеално не мисля че има друг алтернатив за БГ освен пътят към ЕС. Населението намалява понеже не се предлагат условия. Това е най важният момент! Как да се спре този процес и привлекат обратно? Етнически проблем реално няма, и не се усеща масово в ежедневието. А дори и да има, как в държави като САЩ под един покрив живеят бели, черни, китайци, мюсюлмани и всички са "Американци". Най важното е населението да живее добре материално, останалото не е толкова съществено.

14

Факт

преди 5 години

До McFlurryЖизненият стандарт може и да се подобрява,но много по-бавно отколкото трябва и НЕ води до каквото и да било възстановяване на БЪЛГАРСКОТО население!Напротив то продължава стремително да намалява!В един момент името България ще бъде напълно изпразнено от съдържание,поради изчезване на държавотворната нация!За решаването на тоя проблем са необходими драстични мерки,повечето от които са ЗАБРАНЕНИ от ЕС!Виждаме на какви атаки е подложен Орбан,заради действията си за запазване на Унгария

13

McFlurry

преди 5 години

До 11:Как членството да не допринася,ЕС налива милиарди в евро фондове с които се строят пътища,градски транспорт и директно се създава заетост на голяма част от населението.Това подобрява жизнения стандарт на населението. Друг е въпроса как се усвояват тези фондове и всъщност какво достига до "крайния потребител", за което е от централно значение да има независима и прозрачна съдебна система! Какво значи "българско население"?Всеки роден в страната или с БГ гражданство е "Българин" по дефиниция

12

Анонимен

преди 5 години

"Обединените патриоти" - Орел, Рак и Щука = Русофил, Русофоб и Ромофоб !

11

бай ганю

преди 5 години

тези освен в интриги има ли за нещо друго за което да се каже че са свършили или са се откроили един пси.хо.пат един падар и един пишман воевода на народната хранилкаами да ги хранят техните избиратели на чието ниво са те защо аз да ги храня ако те не допринасят с нищо подобряване качеството ми на животдори сеирите им са ниско ниво и безинтересни

10

Факт

преди 5 години

До McFlurryЧленството в ЕС само по себе си с НИЩО не допринася за оцеляването на държавата България с БЪЛГАРСКО население.Даже в някои отношения вреди.

9

политолог

преди 5 години

много добре да ги видим кой колко тежи щото много лажат за килограмите

8

Ха-ха

преди 5 години

Причината е елементарна-заедно Патриотите имаха минимален шанс за само един евродепутат(това са 6% от гласовете).Е как да си го поделят???И затова подходиха по соломоновски-никой няма да има депутат,но поне ще проверят електоралната си тежест за следващите национални избори.То и там нещата са зле-я преминат бариерата(заедно),я не.

7

McFlurry

преди 5 години

В последните 30 г., около 30-40% от населението в най активна възраст напуснаха България и просто няма място за национализъм и патриотизъм, освен ако не става въпрос да се играе хоро, пие ракия и яде лютеница. Това са хубави неща! Останалия "policy making" трябва да се диктува от Брюксел за да останат хора все пак, и да се върнат обратно напусналите нацията. Нека да се започне с реформа в съдебната система!

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Народът му писна да ги залъгват...дребни партийни феодалчета.Дали ще са...обединени,или не,все тая.Айде в...канала на историята и да пускаме...водата.

5

Само

преди 5 години

ВМРО заслужава моя глас. Единствено Красимир защити пребития войник, модернизира стара техникана на армията и предлага план за справяне с наглите роми. Не бих гласувал за ВМРО, само ако плана му остане празни приказки и не го гласува в парламента.