39

тя

преди 5 години

Ако беше в друга държава ,главите им щяха да хвърчат----

38

един от многото

преди 5 години

Това е нищо .Нужно е всички да стане ми да ги ударим с мощна сила.Оставка !

37

Анонимен

преди 5 години

В БСП почти не останаха комунисти. Всичките отидоха в ГЕРБ.Великият вожд Винету, Майката на нацията Цецка, Данаилчо Кирилов и още цяло стадо *** ни управляват.

36

Анонимен

преди 5 години

До червените милионериМунчо,2 този текст го пишеш от две години.Помоли да ти дадат друго листче, че вече ставаш смешен.

35

Анонимен

преди 5 години

До изнервенЗащото до момента "борецът с корупцията" е била задължен да си декларира доходите в последните няколко години и те хич, ама хич не стигат за такъв апартамент.Капиш?Да видим кое ще приключи първо - проверката у нас, или назначаването на Кьовеши за прокурор на ЕС и опандизването на въпросния господин?

34

Анонимен

преди 5 години

До Червените милионериДобре, от 10 години гербавите са на власт, а едно от първите обещания беше да вкарат корумпираните политици в затвора.Хайде аз да те питам - защо не са арестувани? Кой е виновен? Къде бляхте 10 години - бяхте заети да крадете ли?

33

анонимен

преди 5 години

столетницата въмпиряса и се храни с човешка кръв българска.

32

анонимен

преди 5 години

не е луд който яде баницата, а който му я дава. Див народ слаба държава.

31

Анонимен

преди 5 години

БКП-то никога не си е отивало, то е хамелеон за слепия българин.

30

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

29

изнервен

преди 5 години

До 31. А ти защо и как реши, че като има такъв имот, "борецът" задължително е направил далавера. Може да си го е купил съвсем нормално и това ще се разбере от проверката и тогава да реагираме. Аз не искам въшкари да ни управляват. Те са по-лоши.

28

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

27

Байфидан

преди 5 години

До 30. Ами толкова могат да съберат червените кхмери. Не е като при Орешарски, когато излизахме с хиляди.

26

Анонимен

преди 5 години

"Бореца" с корупцията с тризонет и 180 кв.м.тераса.Справедливост ли очаквате?Правосъдие ли очаквате?Държава ли мислите че имаме?Блажени са вярващите.Всички са се овъртолили с имоти за милиони,със сметки във офшорки,с далавери и кражби кой колкото може.А вие превивайте гръб за 500 лв.и чакайте добавки към пенсията от 40 лв.два пъти в годината и бъдете щастливи,като тия в лудницата,които са щастливи,защото не знаят колко са нещастни.

25

Анонимен

преди 5 години

Ти не ги гледай че са такива офрашкани. От ППО използват такива за мръсните си операции. Недъгави, престъпници и всякакви бомжи са ударното ядро на престъпната партия. Свестен човек не би се съгласил на такива престъпления.Вижте кого издигнаха за водач на листата за евроизборите. Трябва да си направил голямо престъпление за да те приемат в редовете си.

24

Анонимен

преди 5 години

Доматите са скъпи, а ги хвърлят. Кой им ги дава и защо не ги изядат?

23

Байфидан

преди 5 години

До бай ***. Глу.пости, това не са нормални протестиращи, а протежета на позитанци, които нормално не могат да се докопат до властта и действат по партизански.

22

ППО

преди 5 години

Дори хората на разединителя да успеят да наредят изборите, *** ще трябва да се раздели с мечтата за гръцки остров.

21

Вместо

преди 5 години

Вместо домати и яйца, да си намерят спонсор некой оръжеен магазин и да мятат нещо по солидно.

20

Анонимен

преди 5 години

какво ви е виновна сградата на МС, отивате в Изток и Гео Милев и се целите букви и тераси.