92

Анонимен

преди 5 години

Кога стигнахме до там, че това с кого искаш да се е*еш стана част от обществената визия. Тези неща трябва да си стоят у дома. Никой не забранява нищо на никого. Просто не виждам връзката между сексуалната ориентация и позицията в обществото. Искаш да си президент, ставай президент. Защо трябва да се коментира какво имаш между краката и къде искаш да си го завираш. Аз обичам да правя секс с жени на задна прашка. Айде, сега да видим какво обществено положение ще получа по това основание. Глупости.

91

Обезумяха

преди 5 години

"Тази вечер ни гледат много малки момичета и момчета"Лошо ми става направо...Абе, дръжте си непрокопсаната сексуална ориентация между чаршафите и оставете невинните деца да имат истинско детство, бре, гадове перверзни!!!

90

Анонимен

преди 5 години

Че кога е трябвало да се крият в САЩ?Това заглавие е пълна манипулация с политическа цел. Един вид - вижте добрите, толерантни демократи. А лошия Тръмп ги гони и тормози. Хомофоб Ха-ха-ха!!!А посланика който Тръмп назначи в германия, която е стожера на ЕС, е омъжен хомосексуалист. Ама той е от лошите хомосексуалисти. Нали?

89

Анонимен

преди 5 години

КВО ЩЕ СЕ КРИЯТ .ФАЩ Е ДЖЕНДЕРАСТКА ДЪРЖАВА

88

Светът е в хармония

преди 5 години

И единствено човекът излиза вече за кой ли път извън нея. Мярка за хармонията е нормата и излизането на човека от нея е разпад на човека и човешкото общество, което ще доведе и до унищожение на вселената с апокалипсис.

87

женски хормони

преди 5 години

Женски хормони в месото, за максимална печалба. Всичко се смазва. Когато гей доктрината победи това ще е и края на цивилизацията. Ще се размножават само там, където не е стигнало гей посланието. Разни племена без телевизия и фейсбук.

86

Гейчо от бъдещето

преди 5 години

Вече са мнозинство... затова. Както е и в Армията на САЩ . Както е в Холивуд. Както скоро ще стане и в църквите. В училищата . Болниците. А много скоро "Хетеросексуализма " ще бъде признат от гей-лекари като болест и гласувани мерки от гей-политицте за да може "болните" да бъдат подлагани на принудително лечение .

85

да-а-а ....

преди 5 години

толерастията и юдо-масонския глобализъм са страшнитепърва ще видите истинското лице на юдо-масонската мафия нищо добро не ви чака !

84

Реалноста

преди 5 години

По скоро тунгуския метеорот ще удари кремъл

83

Реалноста

преди 5 години

Тая чесно казано за нищо не става и ще се издъни брутално.... Но пък се пак много по добре е Политика да си каже явно дали е Гей отколкото да го крие като путин

82

Анонимен

преди 5 години

Женски народ... Коло време беха у Ирак и у Афганистаня... И нито ги завладяха, нито нищо..

81

Анонимен

преди 5 години

Време е да се редуцира човешкото население до 500 млн. Прекалено много сме и си првчим, а днешните раз ир ия не би дават една хубава война да започнем...

80

Анонимен

преди 5 години

До 92От 4000 години насам, историята яс о показва, че не се и тересува от твоите морални ценности.

79

Трансатлснтически

преди 5 години

Метродържава на метросексуални изверги.

78

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуалността на кандидата да не бъде изобщо тема за дискусии?--------------------СТИГА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ВСЕ МИ Е ТАЯ КАКВО ГО ВЛЕЧЕ.ПО-ДОБРЕ РАБОТЕЩИ ХОМОСЕКСУАЛНИ ОТКОЛКОТО БСП...

77

Анонимен

преди 5 години

Йелоустоун скоро ще се събуди........

76

Анонимен

преди 5 години

Ще завладеете ама друг път. Няма как извратеноста,лошотията,пошлостта да победи.

75

Мальчик-гей

преди 5 години

Само така! Хомосексуалистите (и третия пол) скоро ще завладеем света, колкото и да не ви харесва това. Очаквайте скоро и в България!

74

Анонимен

преди 5 години

Новия световен ред - за да контрол над населението, дай на всякакви примитивни малко власт, за да се разбие основата на всичко градивно. Назначавай всякакви кукли на конци и бездарни послушковци.

73

Ицо

преди 5 години

На гей вяра да нямаш!!!