31

Анонимен

преди 5 години

До noFreemanАло, Пинко, не помниш ли какво стана последния път в Сърбия?

30

noFreeman

преди 5 години

хахаха не го подкрепя, защото Русия е там и ако стане нещо и започне пата-кюта, еврогейчетата ще умрат от страх да не им се разпадне гей-съюза!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

До kitaec33 Не може и дума да става,за сравнение със СДС и сръбската опозиция.България не е ицапана с кръвта от братоубийствена война,каквато е Сърбия.СДС се появиха,като мощен,демократичен съюз,алтернатива на комунистическото статукво отпреди 1989.Сърбите проспаха падането на Берлинската стена и комунизма,и мечтаеха само за запазване на заграбените чужди територии и Югославия,в която да доминират,с помоща на Москва.В Русия се намираха техните ментори,които ги направляваха по време на клането.

28

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на сърбите е,че повече от 100 години са възпитавани в националшовинизъм.Подарени са им български земи,с помоща на великите сили и най-вече на Русия.В Сърбия няма дясна,демократичва опозиция и всички са фенове на Путин.Саштисаха света с ъс зверствата по време на войната ва Балканите,която запалиха,в която искаха да запазят Велика Сърбия,маскирана,като квазидържавата Югославия.

27

kitaec

преди 5 години

Много ни напомня за българската опозиция / СДС,ДПС,КТ Подкрепа и пр./,скалъпена от ДС

26

Футуролог

преди 5 години

Като стар репресиран от БКП преди 1989 съм длъжен да открехна младите:Тодор Живков водеше югославофобска политика начело на която стоеше ченгето от Държавна сигурност създал БЪЛГАРСКАТА чалга Тодор КолевРадой Ралин е титовист от БКП и партизанин на когото е било забранено да му се дават ръководни постове но Бай Тошо е имал няколко кофи с ордени запазени за негоЮгославия подкрепяше македонизма и точно на границата ни е "сръбския" ДимитровградТВ-тата на Сърбия използваха ЛАТИНИЦАТА ФАКТ

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВовката се гъбарка със запада както си поиска. Велик е.Мда, но само с монголоидите го прави успешно.---А-а, и с еврогейците, и еврогейците...и с евротолерастите, и с евроджендърите......а, и с тия, дето имаш ишияз. :) :)

24

Анонимен

преди 5 години

"Западът не подкрепя опозицията в Сърбия. Защо?"---Сигурно Володята Путин нещо им е "споменал".6 Знае ли човек?... :)

23

Анонимен

преди 5 години

ВУЧИЧ СЕ ПОСРАЛ,А ПУТИН ДВА ПЪТИ!!!

22

НАТОреален

преди 5 години

Русия откъсна парче от Украйна и й наложиха санкции.НАТО откъсна парче от Сърбия. Къде са санкциите срещу страните-членки на НАТО?

21

Анонимен

преди 5 години

Запада откъсна със сила Косово от Сърбия. А имат наглостта да говорят за Крим.

20

Анонимен

преди 5 години

Запада си има шпиони политици и подкрепя тях в цяла Източна Европа. Събаря нешпионите политици, когато спечелят изборите и пак докарват техните шпиони на власт.

19

Анонимен

преди 5 години

Министърката Ангелакова на туризма пък си купила 4 апартамента на по двеста евро, а дали изобщо и толкова е дала е друг въпрос. Тия гербаджии са до един върли корумпета! Оставка! Незабавно!

18

Анонимен

преди 5 години

До 20Вучич е на Путин !!!.....Вучич е на Путин колкото Тито беше на Сталин, но се опитва да го ползва за да наложи на Запада някакви отстъпи за Косово !

17

Анонимен

преди 5 години

Немъ файдъ ъ паръ.Украйна още се чудят къде да си я бият в главата.Те доставяха доста суровини и технологии в бившия СССР.

16

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ ОПОЗИЦИЯТА,ВУЧИЧ Е НА ПУТИН!ФЕЙКНЮЗ БАТЕ!!!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Владимир rules!

14

Анонимен

преди 5 години

Сръбската политика от край време е "куче влачи, диря няма" !Когато беше "социалистическа" беше дупе и *** със Запада, а сега когато е "капиталистичека" се пише "брацка" на Русия и защо ?...само заради надеждата, че може да си върне Косовонаше !!!За България в момента Сърбия е просто един аутобан за Европа !

13

Православен

преди 5 години

Що, запада не я подкрепя значи е реална революция на народа без диригенти отвън!

12

Сата Н.

преди 5 години

Сърбия е много болна.И това е, защото Просия е слаба.Функцията на Сърбия е единствено да забиеа ножки в гърба ни, по поръчка на Тюрмата на народите.