136

Анонимен

преди 5 години

Ауу,Цветанов изгоря с нови 6 апартамента,язък!

135

Анонимен

преди 5 години

горкия Цвъки. няма да може спокойно да се покаже през прозореца

134

Na

преди 5 години

Айде, коня в ряката...Сега, незнам мистър 16 апартамента, какво ще прави??? Ще ги връща ли? Ще го фъцнат ?Време е МАФИЯ да го фъцне за показно. Щото не може така. Хем да вземеш апартаментите, хем да не осигуриш РАЗРЕШИТЕЛНОЦвъки, купувай си апартамент на гробищата. Скоро ще ти П.О.Т.РЯБВА

133

Сата Н.

преди 5 години

Как може да направиш от самоковска *** кмет!Това е най-дивия регион след Монтана.То нито има акъл, нито усет, нито стил.

132

нотариално заверено

преди 5 години

Добре де - до вчера нещата бяха в Софийски административен... Днес изведнъж гледаме календара - #бахма***му - 4 -и април 2019 . . . . .

131

Анонимен

преди 5 години

Някой скоро ще получи инфаркт докато спи или в някоя хотелска стая.Само гледайте

130

Анонимен

преди 5 години

Временно !!! спира . до след изборите . като онея с оставките - гербаджийски селянски тарикатлъци.

129

Анонимен

преди 5 години

Интересен факт, който се премълчава от всички медии е, че честния, млад, умен, предприемчив бизнесмен, заради който опандизиха единствената кметица бореща се против презастрояването е племенник на Александър Йорданов - синият ястреб на прехода, председател на народното събрание, шестака арендосал СДС на ГЕРБ, понастоящем в евролиста на ГЕРБ. Явно целият им род е обременен, чичото на Александър Йорданов - Коста Йорданов е ръководел разстрела на децата в Ястребино през 1943г

128

Анонимен

преди 5 години

След изборите ще се възобнови,Пеевски ще нареди!

127

Скайбъркача на Века

преди 5 години

С баба заложихме че много по-небостъргачен небостъргач ще се строи от по-соовентна фирма. НА последния етжа, баба така казва, Бог Тикфа ще има асансьорс 100 метрова шахта в която да спускат егенетата от вида на Иванчо Альото, Мишо Бирата, Онзи данъчен с джиплето и онзиденшния дето падайки умерел го написах загинал по семейни причини. Небостъргач-Екзекутор е институция за превъзпитание на некопуващи апартаменти.

126

Време е

преди 5 години

Главният архитект на София да те се крие зад Фандъкова. Да си ходи със съветниците си. Вижте градинките при Кристал и Седмочисленици,Артекс,Графа,площад Гарибалди. Чака ни пл.Славейков! Та Зравейко да си ходи при успешният си частен бизнес!!!!

125

От строителя

преди 5 години

Цецо и Цецка - сега кво прайм ? Няма зделка.

124

Анонимен

преди 5 години

До СамсонПре**ал си се. на 24-етаж тристайния е най-недъгавият от всички 3. Виж да беше инвестирал в този от 323 квадрата да пишеш толкова арогантно. Блъфчо, блъфчо.Платил той....

123

Инженера

преди 5 години

Разрешението за строеж /РС/вече един път и презаверено! Отказа на главния архитект на София е "каприз"! И ако толкова е честен ,защо в годината за презаверка одобрява преработки? Няма право докато не се презавери РС. И като капак г-жа Фандъкова била против РС. Няма ли закони? И сега като осъдят общината кой ще плаща? Вместо да се намесва и ББ да подават оставките гл.архитект на София и Кмета!!!

122

Сметката ще платят

преди 5 години

Отново хората дали цялото си състояние да инвестират на зелено! И отново даваме лош пример за сериозни инвеститори! Ако някой иска да инвестира сериозно е подложен на рекет и безкрайни подкупи! Много участници в процеса са за затвора! И все пак - не ми се мисли как ще изглежда Лозенец ако сградата не се завърши... Вместо Ц.Ц.Ц ще кажа Цв.Цв.Цв.

121

цецу милиционера

преди 5 години

Повръщам , апартамент не връщам

120

Анонимен

преди 5 години

Кранът още работи. Както тази от БТВ заяви - "Не е ясно дали са разбрали още....." Кранът вероятно ще работи цяла нощ, дронове ще го осветяват и утре сутрин вече ще видим и 29-и етаж. Пълен смях!

119

Ами ти ,

преди 5 години

Най- добре знаеш, че е изтекло, сега го бутайте и да се приключва, който е взел подкуп - да го връща :)

118

Мижи да те лажем

преди 5 години

Целият масраф не бе за никакви оставки, отпуски и асансьори. Зглобено погледнато нито Цецко , нито Цацкевъ и останалите са засегнати от оставките им. Заесегната е фирмата-строител Тази фирма е в процес на съсипване, по подобие н КТБ. Демек изритаха КТЕбутите и са има други на банковия остров. Същото е и с небосъргачната фирма. На нейно място идата небостъргачните компании които строиха в Арабския свят. Кои ходиха из арабските страни-те са новите. както с газопровода. не РУС а АРАБ ще строят

117

Анонимен

преди 5 години

Иванчева спираше точно такива сделчици ,сега стана ли ви ясно защо имаше шумен арест с нея .