12

*

преди 5 години

Добре де разбирам всичко,новината и за какво става на въпрос. Но....защо бивш минъстър или какъвто и да е бил той или тя ще дава мнение когато е БИВШ. Ако не си направил нищо по въпроса какво мрънкаш? Това само в нашата държава е май май.

11

Анонимен

преди 5 години

Много от тях не знаят български език,защото .....НЕ ИСКАТ!?????

10

Анонимен

преди 5 години

Прахосаните пари за интеграция са защото се правят не по целесъобразност, а според изискванията на неуспелите с интеграцията големи западни държави. Още повече милиарди се събират от специален данък в бивша Западна Германия за изравняване на стандарта с бившата Източна Германия и резултатът е не само увеличаване на различията, а и възникване на силни противозападни партии.

9

Анонимен

преди 5 години

Какво давате пример за липса на интеграция в Западна Европа? Западноевропейските страни никога не са искали да интегрират колониалното си население, не го правят и сега. Интеграция, по-скоро израстване, образоване, създаване на култура и използване на потенциала на ВСИЧКИ етноси се провеждаше в Съветския Съюз. Голяма страна като Казахстан НИКОГА не е имала национална литература, наука, сега е в състояние, за което западняците само могат да мечтаят.

8

българка

преди 5 години

Бля-бля...... ИНТЕГРАЦИЯТА НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Няма такова нещо!!! Отидете в европейските гета във Франция, Белгия,Англия - НЯМА ИНТЕГРАЦИЯ - вече четвърто поколение *** са си все същите - те НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ! Разберете - НА ТЯХ ИМ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН ! Единственото решение - КАМШИКА И ТОЯГАТА ! Това е ! Бай Тошо им даде апартаменти - те ги съсипаха,продадоха, изпиха парите и си отидоха в колибите!В България за последните години са прахосани над 1 милиард - няма резултат!

7

kitaec

преди 5 години

Комунистическата ни държавица продължава да ги развъжда,но не заради гласуването

6

Анонимен

преди 5 години

Изтървахте ги вече! 30 год умишлено ги оставихте не да се интегрират а да подивеят още повече! Безконтролните помощи и това че ги оставихте да стоят над закона, за да гласуват за вас, ги превърна в една орда от неграмотни и нагли диваци! За да се подмажете на господарите си Сорос и Брюксел, зарязахте на произвола на съдбата българският народ, българските деца! Сега никой който е бил в тази вмирисана *** наречена парламент, няма право нито дума да обелва за тази тема, защото са пряко отговорн

5

Анонимен

преди 5 години

А за интеграцията на българското малцинство?

4

Шопо

преди 5 години

Странно защо по най-наболелите теми в обществото непрекъснато вземат отношение евреи...

3

50

преди 5 години

Мярката няма да проработи , защото законът е сбъркан , както и цялото МОН.Снощи гледах министъра по БТВ - абсолютна посредственост и дилетантщина . Хвалби , хвалби , а образованието реално е в дълбока криза - концептуална , управленска и пр.Патерицата , която все още го крепи са частните уроци .Така е и в здравето - плащай , плащай , плащай...Народе български , кога ще се събудиш и да изгониш тези некадърници и айдуци / не хайдути /?

2

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да се интегрират.Нито искат нито могат.На тях им се слуша чалга,гепи им се,прави им се секс с 13 годишни Касандри ,убива им се искат да трупат отпадъци да крещят. Те ги чакат да ходят на училище.Ще ходят.Кога еболата върне децата на африканците.

1

Анонимен

преди 5 години

Правилно мисли Шулева. Незаписването на деца от малцинствата в детските градини е резултат и на делегираните бюджети, и на толерирането на сивата икономика. Прекалено много жени не ходят на работа, въртят се вкъщи. Те се занемаряват, занемаряват ментално и децата си.Първото, което трябва да се направи, е да се глобяват кметовете, че не спазват закона за задължително образование до 16-годишна възраст. Кметовете трябва да се глобяват, те отговарят за организацията.