9

добруджанец

преди 5 години

Натев е добър професионалист. И като човек е добър. Може да ти влезе в положението,да те насочи.Стига да пробиеш охраната пазванти около него.И той като Сабанов е от Сс район само че Сабанов мина през доста партии,включително и Герб и си плати.Но си е просто момче от с.Калипетрово , а те са като габровци стиснати.Според градския фолклор негова е мисълта че трябва да гледаш 10 кучета пазачи вместо да платиш на хора пазачи защото това не са хора

8

Гербераст-крадец

преди 5 години

Сидеров е най-големият поддръжник на крадливите, корумпирани и опростачени герберасти. Простотията поддържа простотия.

7

1

преди 5 години

болене,твоя хамид хамид,може да предложиш.

6

Димитър

преди 5 години

Политически жест в коалицията ли?Министерските постове или тези на високи длъжности така ли се разпределят?Не съм съгласен.Шизофренията ми идва в повече.

5

Анонимен

преди 5 години

Сидеров още ли не си е купил апартамент ? Само той остана бездомен от управляващите. Както и министъра на финансите. Горките политици. Ще трябва да живеят в Народното събрание, докато съберат пари за да си купят жилища като на тези от Герб.

4

Анонимен

преди 5 години

Щом си седят при Сидеров вече толкова години, значи не е грешка на растежа, а си им е хубаво и са същите като шефа си.

3

Знаещ

преди 5 години

За разлика от гНОМА, Явор е професионалист ! Заслужава уважение, само дето се жени за Атака ама хайде, да го наречем "грешки на растежа".

2

Анонимен

преди 5 години

`Жест от страна на ГЕРБ`. Сидеров откога `престъпници` почнаха да ти правят жестове? Нали така ги наричаше по Алфа?На кого още ще полегнеш?

1

ЯВОР НОТЕВ

преди 5 години

и проф. СТАНИЛОВ са единствените в АТАКА, заслужаващи уважение. Чудя се какво правят при хамелиона СИДЕРОВ