12

Мухаха

преди 5 години

- Ама как тъй без никакви условия ще ми дадете заем ? Не се ли да се тревожите, че няма да ви плащам вноските на всяко 5 число от месеца ?- Не. По скоро вас ще ви е срам ,като се явите пред всевишния.- Хе хе, че кога ще стане туй? Аз съм още млад .- Ами ако не си платите според уговорката ще е някъде около 6-ти .

11

Анонимен

преди 5 години

Повечето на тая възраст са такива. Ходят като кученца след тебе да молят за пари. После се крият или се правят, че не те познават.

10

Шопо

преди 5 години

*** обичат да вземат без да връщат !

9

А тая банда

преди 5 години

От къде има пари за лихварство ??? Тези и други неща правят само да им се плати ..издънките от мутренското минало трябва да се преследват особено строго от закона !

8

По закон

преди 5 години

Това си е отвличане с побой и грабеж от организирана група / умишлено /---оле ,оле.. щото те сега ще кажат ,че той сам се е качил в колата по пътя в тъмната гора се скарали и той ги нападнал след това избягал в гората ,а те никакви пари не са му взимали...също като мутрите едно време 10--тумбака с бухалки и 3-джипа се вайкат ,че някакъв слаботелесен ги нападнал и те като се отбранявали му начупили краката ,главата и ръцете...

7

Anonim

преди 5 години

1,Нали се сещаш, че този длъжник най-вероятно е човек, на който банка не би дала и лев? Банките искат:- редовни официални доходи над МРЗ- чисто кредитно досие, т.е. незакъснели плащания по кредити- да нямаш вече много кредити спрямо дохода, т.е. няма как на 500лв заплата за изплащаш телефон по 100 на месец- да нямаш закъснения за ток, парно и т.н.Голям брой хора в страната няма как за получат и стотинка от банка. А този бая грубо са го награбили, но пък и той защо не е плащал.

6

Анон

преди 5 години

Превозното средство е обявено за издирване- в статията е приложена снимката на въпросното возило? :)

5

Анонимен

преди 5 години

така няма и да тъпче някого с дебели лихвисега и двете страни в спора ще си сърбат дробеното и научат урока по трудния начинВярно е че лихвите са несравними, но без обезпечение пак са си към 8-9%.

4

Анонимен

преди 5 години

Нормалните хора не решават проблемите си с побоища и кървища.И кво?Режат му ушите,пръстите заливат го със сода каустик ,пробиват му капачикте с бургия.После?Той в гробищата те в затвора.В Русия имаше едни такива влязоха в апартамента на някакъв и го пребиха заради 200 долара.Оня ги засне със скрита камера.Дадоха им петнайска в затвор с мноого хепатит и туберколозни.Хем по чисто,хем по лесно

3

Взимаш

преди 5 години

Взимаш заем, получаваш услуга от приятел -изчезваш ,ако те подгонят имаш свещеното право да се оплачеш на полицията.Да му мисли балъка дал парите.

2

Анонимен

преди 5 години

Нали все ревете срещу ЧСИ и искате да ги закривате. Това ви чака ако се закрият ЧСИ. Бой, рекет, мутри, както беше в 90-те. Така че не се оплаквайте като ви дойдат 10 гавази на вратата.

1

бай ганю

преди 5 години

за заеми си има банки,ако взема от банката няма да яде бой и няма да си разваля отношенията с приятели познати ..и т.н.. също така няма и да тъпче някого с дебели лихвисега и двете страни в спора ще си сърбат дробеното и научат урока по трудния начин