15

Драйвър

преди 5 години

Някакви проблеми вчера ? Някой да сподели ? Аз имам поне 120 км. шофиране и навигацията дори не "трепна" . Къде са имали проблеми ? В Конго? Папуа Нова Гвинея ? Карлуково ?

14

Анонимен

преди 5 години

До Баба ВунаКрая на света ще дойде, когато фейса спре за поне един ден. Като гледам какви истерии са в момента, когато го няма за 30 мин, направо не ми се мисли какви революции ще са тогава....

13

Анонимен

преди 5 години

До гостДавай - направи технология, която няма тези проблеми и ти ще си човека, искаш тези пари ;)

12

гост

преди 5 години

Колко не сериозно звучи че навигациите се зануляват щото били 10 битови , а пък новите били 13 битови и щели да карат 157 години.Да ги бяха направили 256 битови или направо 8192 битови и да карат милион години.Направо не ми го побира акъла какви хора работят там и пък какви пари искат за услуга която не работи или се рестартира.

11

Анонимен

преди 5 години

До 5Ползвай модерни навигации които си об овяват инфото редовно...

10

Баба Вуна

преди 5 години

.... а нещо за края на света не се ли споменава ?

9

Анонимен

преди 5 години

Освен ГПС има и другИ системи, а болшинството съвременни устройства могат да приемат сигнали от останалите, та едва ли някой ще усети нещо.

8

пепо

преди 5 години

До Тошко ПетковТо и тук не си нужен... ама пишеш поредните глупости да ги четем...

7

Pepo

преди 5 години

До АнонименАми като сте хванати от гората... Без да се обиждаш, ама GPS-а не ти е виновен... картата е проблемия елемент... При грешна карта или грешно зададен адрес няма как програмата да те заведе там където трябва!!!

6

Тошко Петков

преди 5 години

Пътувам с влак и GPS не ми трябва !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Веднъж се оставих на една недоучена машинка да ме води и ме откара в задънена улица. Добре че беше светло иначе тази улица свършваше в един счупен мост над река където щях да се изкъпя посред зима. От тогава на такива недоучили машинки не се осланям Имам карта разгъвам я и разбирам накъде е истинската посока. Които не разбират да четат карти да продължават да ги водят недоучили машинки.

4

Аз

преди 5 години

Също така и всичко компютри които щяха да блокират за милениума, който е останал от тогава ще блокира на 100%. Така че цялата държавна администрация в отпуска!

3

Анонимен

преди 5 години

Сега токй ще спре и самолети ще валят

2

House M.D.

преди 5 години

Данчо, проучи как работи сателитната навигация, преди да превеждаш статии от хумористичния сектор на форумите за високи технологии.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако някой има все още работещ GPS от 2001-а, да му мисли