15

Имамоглу

преди 5 години

Вай аркадаш, лоша работа... Ама и ние не остъпваме по дела на БПЦ и поповете. Сал да са разровите из турските новини и ша открийти таквиз бисери, че лошо ще ви стане

14

Анонимен

преди 5 години

Да бяха изчакали поне до Великден,тогава да го освобождават.Най лошо е да те съкратят преди празници.Мен като ме съкратиха преди Коледа,празниците ми се видяха черни.

13

Тартар

преди 5 години

Половината коментари изтрити. А имаше много смислени, разобличаващи своеволията на попщината. Вече не сме длъжни да се съобразяваме с шепата развратни старчета, заплашващи с вечни мъки за невръзващите им се на небивалиците.

12

Анонимен

преди 5 години

После папата им бил крив !

11

Анонимен

преди 5 години

Духовниците ни НЕ са брегрешни, НО е ГНУ.СНО И ДОЛНО да бъдат обвинявани от хора( които са извън Църквата) в гнусни престъпления грехове като ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ и педофилияМи точно си го изрекъл светецо!Тамън в Бачковският един "божи" служител си напъха кракът докато си седях на банките и се стремях да изчистя духа и душата си чрез молитва. Попчетата там знаят много добре за какво ядене и пиене иде реч по празниците от миряните, които буквално ги "заливат" с вино, ракия и блажно.

10

Анонимен

преди 5 години

А на който безсрамник НЕ му харесва Тази Вяра , направо да отива при римо- католиците , протестантите, будистите, или да стане мюсюлманин.

9

Анонимен

преди 5 години

До Нафар ФорийНапротив, знам, знам. Моят Български език е на добро ниво. Освен да пишеш глупости и да лееш злоба, друго не можеш.

8

Анонимен

преди 5 години

До AgamПо- скоро, според мои познати, антисоциалните и човеконенавистиците са такива като вас- като започнем от кучкарите, до някои мои познати - майки " орлици", които превъзнасят и боготворят детето си, и презират другите хора. А и такива НЕ се определят като религиозни, така че....

7

Анонимен

преди 5 години

До Нафар Форий" задето побарвал агнешко по семинаристки"Семинаристи или семинаристКи? Защото жени и момичета НЕ могат да учат в духовна семинария. И сега пак с вашите глупости и клевети! Престанете! И ако някой е духовник е съгрешил, глупаците започват да обвиняват и клеветят най- нагло ЦЯЛОТО духовенство, КОЕТО НЯМА ВИНА! Духовниците ни НЕ са брегрешни, НО е ГНУ.СНО И ДОЛНО да бъдат обвинявани от хора( които са извън Църквата) в гнусни престъпления грехове като хомосексуализъм и педофилия

6

Анонимен

преди 5 години

Големи интриги стават в БПЦ. Може да се направи филм.

5

х

преди 5 години

тя и Библията е извратена, който я е прочел от корица до корица и е вникнал в написаното, ще разбере

4

Анонимен

преди 5 години

До хГовориш глупости. Не клевети. БПЦ има МНОГО достойни епископи и свещенослужители, българите имаме и достоен, умен, образован и почтен Патриарх - Негово Светейшество Български Патриарх Неофит. И се ЗАСРАМЕТЕ и СПРЕТЕ да говорите глупости и клевети по адрес на свещениците. Без тях НЕ можем. Митрополит Николай Пловдивски е също достоен Божий служител, но заслепените хора, говорят само за скъпия часовник и колата му, но нямат очи да видят добрините, които е направил за Църквата и за Плодив.

3

Чило

преди 5 години

Не се е отчел както трябва някому. Всичко друго се прощава, но това не!

2

Нафар Форий

преди 5 години

Сионий, дето го изритаха от Семинарията след протест на родители, задето побарвал агнешко по семинаристки. За католиците се пише, а тия тука, видиш ли, са света водица. И как бързо потулиха всичко! Нито дума, камо ли прокурорски обвинения. И после да ми обясняват, че не са мафия в раса.

1

х

преди 5 години

най-големите извратеняци са духовните лица, да не изреждам примери