16

Академията Луфтханза

преди 5 години

Десито Чуколов е в журито, хахахбахахабХхаха

15

Анонимен

преди 5 години

Търсят малко камикадзета, с които да се подиграят и славно да ги оплюят колегите им патариоти.

14

Анонимен

преди 5 години

Само не знам това безполезно изкопаемо от къде го изтовиха.Волен имам предвид мислих че вече е станал на фосил и ще го слагат в музея по палеонтология между птеродактила и тиранозавъра.

13

Анонимен

преди 5 години

А вярно дават го излъчват директно от психиатрията в Карлуково.Кандидатите на Волен трябва да не говорят и знаят много ко да мислят много това как може без да знаеш да мислиш е научна загадка но Волен може каквото и религия и наука заедно не могат.Критериите за подбор са далекобойна стрелба по сервитьорка с тапа от вино, картечен огън по стюардеси с кюфтета бой с Чернев на околовръстното и тупаник с полиция студенти и протестиращи и криене от летящи предмети под маса пред НАТФИЗ.

12

:)))

преди 5 години

Сбогом бе,сбогом завинаги, на златното пръстче.

11

Димитър

преди 5 години

Ау колко иновативно.Тъй и тъй самостоятелно са аут,то поне да бъдат различни и със стил?Впечатлих се,браво г-не!Каквото и да направите,няма да ви мине.

10

Новички лица

преди 5 години

Риалитито за нови лица върви по "Алфа", изключително малоумно е. Воленчо вика, че неговата академия била като тая на републиканците и демократите в УСА. Кастингът им е много изтормозен - в Под игото" читалищната постановка е по-професионално направена. Сидеров вика "аз не искам да знае прекалено много ами да има мислене". Видеото за политическа академия Атака го има и в ютюб.

9

ад

преди 5 години

За какво ги търсят тези лица?Те и без това няма да влязат ни в европейски ни в български парламент повече.Който се е събрал с ГЕРБ неибежно изчезва след това.

8

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли Веждичкат още е в НС. Нали и той си е купил евтин апартамент. Цецо напусна НС, Цецка подаде оставка, зам министърката на спорта подаде оставка, а този стои на заплата в НС. Какво чака?

7

Анонимен

преди 5 години

Цецка Цачева

6

Бяла златка

преди 5 години

Ей, ша ви удвоим заплатите и пенсиите. Минимална пенсия я 500 лв. Ще преборя кафявата престъпност и ще изгоня американските компании. Нали помните. Пак да ни гласувате ве ей

5

х

преди 5 години

Атака и НФСБ са фурнаджийски лопати

4

Гашо

преди 5 години

Атака е продукт и патерица на ДПС. Дори и най заблудените дядки го разбраха. Бялата Златка стана олигарх.

3

СВЪРШИ СЕ ТАЯ

преди 5 години

Човекът дето наричаше БОЙКО КУ...О сега са си първи дружки. АРЕ У ЛЕВО в канавката

2

ТАШЕВА Я ИЗГОНИХА

преди 5 години

защото им мътеше много водата на псевдо патриотите и не можеха да си правят тайни договорки с ГЕРБ и ДПС. Сега не знам кой ще ви повярва

1

Анонимен

преди 5 години

и като политиците са ни корумпирани и крадливи това не е проблем с националната сигурност , то затова тъпчем на едно място от 30 г