120

ХХХ

преди 5 години

Браво. Няма ли честни хора в тази страна. Ами и този хубавец е бил съдружник във фирмата Артекс. Е какъв правосъден министър ще е и чии интереси ще защитава. Не се ли проверява преди да ги назначат на високи постове къде са работили преди. Ами то пак няма да има кой да накаже виновните. Падение!!!

119

До Валентин Николов

преди 5 години

Валентине, вярваш ли си, че при 45 години комунизъм в България, има останали некомунисти, от хора които тогава са били във властта? Всички днешни олигарси са били издънки на старите комунисти. Днешните са били комсомолски деятели тогава, т.е., всички носят вируса на комунизъма, какво очаквате? Когото и да си изберем, все от едно котило ще са! Келепир им покажи, и гледай как се граби, вече го показват на живо!

118

УЖ непридирчива

преди 5 години

Ейййй, нямат ли в ГЕРБ поне един свястно изглеждащ мъж?

117

Да Ви е позната?

преди 5 години

Бойко мой,! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия; защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин.

116

Валентин Николов

преди 5 години

След 30 години опити за демокрация ,нас продължават да ни управляват бивши социалисти,децата на бивши комунисти и бивши охранители.Емиии,ние сме си за бой!Бившия сив кардинал на БКП живееше на "Латинка",сегашния сив кардинал на ГЕРБ живее на "Латинка"-какво се е променило?Но с този кандидат за правосъден министър Герб показват,че са в ступор,амок,кома!

115

E2-E4

преди 5 години

Данаил Кирилов през 1995 г. е член на ръководството на Българска социалистическа младеж и на Бузлуджанския събор развява червеното знаме, застанал до Жан Виденов. През 1997 г. червеният младежки лидер получава членска книжка от БСП. През 1998 тогава 28-годишният юрист поема защитата на бившия премиер Жан Виденов по делото, заведено от банкера Атанас Тилев. През 2003 г. Дананил Кирилов, който е част от БСП - Лозенец, е избран за общински съветник в София от листата на БСП.

114

Живот ли е това?

преди 5 години

"Какво ще ни дадеш, историйо, от пожълтелите си страници? Ний бяхме неизвестни хора от фабрики и канцеларии, ний бяхме селяни, коитомиришеха на лук и вкиснало, и под мустаците увисналиживота псувахме сърдито. Живот ли бе да го опишеш? Живот ли бе да го разровиш? Разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова. " - Това е днес България! Преди чорбаджии, после чокои, сега ***, който е ял филии с мас я оправя, затова така се размириса всичко!

113

вд

преди 5 години

поредната гербава калинка държавата е пред закриване

112

Анонимен

преди 5 години

Данаиле,не гледай така уплашено,де.Нали вече те туриха за правосъден министър.Егати правосъдието,щом тоя му е министър.

111

Анонимен

преди 5 години

Тоя е още по-голямо недоразумение от Цецка.ББ съвсем е изгубил акъла си.

110

Анонимен

преди 5 години

Защо да пада мониторингът на ЕС ? Апартамент гейт е капакът на гепането от висшият ешелон на ГЕРБ, а по надолу е е пак същото. Давай Марешки изкарай и кирливите ризи до край.

109

Анонимен

преди 5 години

Да се смееш ли,да плачеш ли?

108

Анонимен

преди 5 години

Мислех,че ББ е стигнал дъното,ама гледам вече дълбае надолу.

107

Анонимен

преди 5 години

Тоа ли ще ни е правосъдния министър. Ами тоя е по зле и от леля Цецка. ББ ако мине по некое кръдтовище или бензиностанция със сигурност по кадърен ще намери.

106

Анонимен

преди 5 години

И тоя е бивш кадър на БСП. Как имат с у р а т тия хора.

105

SILANCE

преди 5 години

Ясно е,че ББ не е чел за дейността на ДК като съдружник в адвокатската фирма,представляваща "Артекс". Дали пък "случайно" не са му казали?

104

Анонимен

преди 5 години

Ужас!Вече започва да ми липсва Цуцка Цачева.

103

www

преди 5 години

ОТ ТРЪН НА ГЛОГ.....

102

МНЕНИЕ

преди 5 години

Защо всички с ниско интелектуално ниво , Депутати от ГЕРБ , ги назначават за Министър на Правосъдието - Сектора който е най-критикуван от ЕК ?

101

Анонимен

преди 5 години

не е сличайно все пешки да назначават на тоя пост