33

Анонимен

преди 5 години

Вместо камион, що не запалите бентлито на некой от чорбаджиите??

32

Анонимен

преди 5 години

Смирение само със смирение трябва,по мирен път,със спокойствие,толерантност,интилигентност,без нерви,не се одобряват крайните мерки,те са вандалски,варварски,неприлични за едни дългогодишни превозвачи на дрога,бежанци,оръжие,***.....т.н.

31

Анонимен

преди 5 години

Всичко е ясно,комунистите влизат в терористична атака пак.Стига с тия палежи,наводнявания,отравяния!!!СТОП НА КОМУНИСТИТЕ,ВЪН НА ИГРАЧИТЕ С ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ,ДА СИ ЗАПАЛИТЕ ГЛАВИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИБАНДИТИ МРЪСНИ!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Аз като международен шофьор откога искам да запаля влекачите на всички работодатели от 2000г който ми крадат заплатата нямате си и най малка представа колко алчни и зли са тия мафиоти Най после някой да прояви загриженост за нас шофьорите и тия мафиоти полудяха Е дано тоя път приемат тоя мобилен пакет ама надали винаги ние работниците го отнасяме

29

Анонимен

преди 5 години

То беше ясно че един ден това ще се случи.Тия какво си мислеха че до безкрай българските камиони ще взимат товарите на немци французи и т.н

28

Анонимен

преди 5 години

Аз като международен шофьор откога искам да запаля влекачите на всички работодатели от 2000г който ми крадат заплатата нямате си и най малка представа колко алчни и зли са тия мафиоти Най после някой да прояви загриженост за нас шофьорите и тия мафиоти получена Е дано тоя път приемат тоя мобилен пакет ама надали

27

Анонимен

преди 5 години

До BGexitчемодан, вакзал, масква

26

БГ Чорбаджия

преди 5 години

Към работник: Ако си искаш заплатата за миналия месец отивай да протестираш

25

7

преди 5 години

До Анонименочевидно не сте много запознат със ситуацията. Всички наши транспортни фирми са конкуренция на чуждестранните заради по-ниските цени, които дават за тази услуга. Това е целта на пакета Макрон, да ви изкарат от пазара им.

24

зрелища и пасти

преди 5 години

мед.сестри в мбал враца отказаха да подпишат кол.трудов договор според който заплатата им е 560 лв бруто .

23

Не съм

преди 5 години

много компетентен, но знам, че при изработването на тежкотоварен камион има и доста компоненти, който се водят опасни отпадъци при изгаряне. Такива се горят на специални лицензирани площадки. Хайде сега тези като (ако) запалят камиона, прокуратурата да се самосезира. Според публикацията изгарянето ще бъде в населено място според ЗУТ. Или някои партии са над закона?

22

Анонимен

преди 5 години

Мачкай червените капиталисти Макрон.

21

BGexit

преди 5 години

Изгорете тира в Брюксел под прозорците на безродните *** корумпета в "Европейския парламент".

20

Анонимен

преди 5 години

ко стана нали щяха да го палят в Брюксел ?

19

Такива са били,

преди 5 години

такива са и днес! Ето ги, Вазов ги описва най добре, днес не са ли същите - " Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. " Той ги описва какви са били преди освобождението ни, сега ги виждаме какви са. Въпреки, че не ни зачитат за хора, още има българи които искат да са в краката им!

18

Фермер

преди 5 години

От както съм извън колектива НА те ке зе се- то СЪМ ПО ДОБРЕ и без да крада.

17

Анонимен

преди 5 години

Макрон защитава водачите и мисли за здравето им Тия протестанти са платени и принудени от зависимостта на партията да са на протест. Цяла ЕС го знае тоя номер. Само нашите журналисти не го знаят.

16

Анонимен

преди 5 години

Разбрах ,че доган води процесията .Казвала се Пимк.На мен ми намалихачасовата ставка и при пвишение намин. заплата получавам по малко отмин. година.Все още ни облитат крити-чески вълни.Сега евросъюза ни вади отдогановия съновник.

15

Тлъст Гербераз

преди 5 години

Така де, нали трябва да има роби, които работят без пари, за да може аз да си карам Бентлито.Свикнал съм да поддържам висок стандарт, не може някакъв си Макарон да ме лишава от него.

14

Анонимен

преди 5 години

На тия от снимката май им харесва да пикат по градинките и да се мият сутрин с вода от бутилки, които си носят от БГ.