46

Анонимен

преди 5 години

"Хипитата в УУДСТОК са си живели наистина яко и стойностно !!! Да се насладиш на всеки миг от живота , който ти е даден точно за това"Много е лесно, като 5 поколе ия преди теб са си пролива потт и кръвта, да се правиш на духв о извисено леле в страна в която няма глад, има евтини наркотици и все се намира някой да те приюти, а живота ти приключва на 27.от свръхдоза. Евала и кеф!

45

Анонимен

преди 5 години

Защото преди сто гони не сте били зависими от чурбаджийтъ или времето ;)

44

Анонимен

преди 5 години

До 41Абе не *** нещо, ама не може да си плужека на мама и тати. Ние сме 4 деца. Цял живот ли ще им видим на връта? Не сме слаби, не сме болни и можем да се издържаме.

43

Анонимен

преди 5 години

"имат повече необходимости и взимат по-импулсивни решения", обясни Димитрова."Какви повече необходимости имат бре! Кола и къща му трябват на всеки! 10 години си тънал в мизерия у общаци и апартаментите с по 3ма души в стая.Писнали ти от 8 години, *** ся.едв ти дават кредит!

42

бай Стамат

преди 5 години

лошото е, че тези мъже на около 30, които вземат кредити и опъват каиша стават все по малко. от там по-малко вноски в социалните фондове, от там няма пари за пенсии и здравеопазване. от година, на година ще става все по-лошо с тази обърната наобратно демографска пирамида. *** в България не допуснаха израстването на свободна и независима средна класа. в България виреят или гешефтари, които са свързани с властта или маса работещи бедняци.

41

и най-вече

преди 5 години

това са хора, които се хващат на медийната пропаганда идваща от империята на злото, че всеки трябва да се отдели от родителите си и да си вземе кредит, и да работи 40 години за пенсия и 40 години за банката. Не, мерси.Все пак сърцето ми е за един живот. Няма да го натоварвам с излишни ядове.

40

ПрограмистЪт

преди 5 години

Скоро си взех заем от 30хил. за половината от колата.Срокът беше за 5 години ,но вероятно ще го изплатя за 2.

39

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ден видя програма или конвенция за подкрепа и защита на мъжете, то може би ще вземем да се отлепим от дъното. Защото някои хора погрешно смятат мъжа за силния пол, а жената за слабия.

38

др. Хаус

преди 5 години

Няма смисъл да живееш за да бачкаш като роб,и не знаеш що е почивка и свобода. МНого по-добре е да се махнеш навреме от света!

37

Лисан

преди 5 години

А защо жената на 30 е без кредити? Да няма някакви допълнителни доходи, които пък се явяват разходи за мъжа на 30?

36

Анонимен

преди 5 години

До 33аз изплащам ипотека с вноска 500лв и лихва 200т.е 100лв по малко от теб...и през цялото време секирата ти виси над главицата, дали няма да ти я отсекат на другия месец - изпадав в зависимост от работата, от размера на заплатата, която днес е една, ама "утре" не се знае!

35

Анонимен

преди 5 години

До Рашкокредитите в българие НЕ вървят и няма да вървят!ще живее той за да плаща "кредити", ..цял живот "на кредит"! никой НЕ се родил ... за да "иплаща цял живот раждането си!

34

от този по долу

преди 5 години

ей не се научиха да не трият целите коментари... разбъркват номерациите.... ама жълт вестник толкуз!

33

do 32

преди 5 години

Приемаме че за софия си намерил боксониера за 300лв на месец и спестяваш по 500лв за апартамент, общ разход 800аз изплащам ипотека с вноска 500лв и лихва 200т.е 100лв по малко от теб.разликата е в удобство и идеята кой какво търси - ти можеш да смениш квартала а аз не, утре на теб ако ти трябват пари може да не спестиш за месеца, а аз съм длъжен и тн. Но пък утре като искам нова пералня не се чудя какво ще я правя при смяна на квартира.Всеки сам да си преценява за себе си.

32

Рашко

преди 5 години

До Анонимен 33Грешиши приятелю, практиката показва, че когато човек извади парите за образованието от джоба си се отнася много по-отговорно към образователния процес. Особено ако е наясно с връзката между доборо обрзование и възможностите за реализация в живота. Обратното е това, което става у нас - държавата дотира университетите с милиони, за да могат едни полуграмотни същества да щракат с пръсти пет години в студентски град и да се наливат с ракия, за могат после да цоцат и социални!

31

Анонимен

преди 5 години

До MISTER CRO 26Кредит за образование,--това е най-голямото престъпление, най-голямото извращение, което някой може да измисли: плащаш за да получиш правото да работиш, за да може да изплатиш получаването на правото да работиш!по-голяма перверзия в т.н. кредитиране, едва ли може да се измисли!държава, която допусне гражданите и да плащат, за да са грамотни, по-добре да бъде затрита!

30

Анонимен

преди 5 години

До 29Кредита все някога свършва , наема не свършва--точно обратното - кредита никога не свърша, но наема в един момент приключва и със спестените пари от кредита - си взимаш ново жилище !сметката показва, че за 10 години събираш парите, особено ако са двама души, живеещи под наем в боксониера, събират марите даже за по-малко от 10 години.

29

Анонимен

преди 5 години

За кредит трябва д.у,*** Кредита все някога свършва , наема не свършва

28

Анонимен

преди 5 години

По-добре не теглете кредити.За няколко дни закъснение за плащане на дребни суми 30-40 лева и звънят колектори. Да си седят с колекторите те да им дават пари.Хиени гадни.

27

Цонко

преди 5 години

BG спестовникът - необразован мъж на средна възраст, задължително с роднини обвързани с ДС, ГЕРБ, БСП или ДПС!