43

Анонимен

преди 5 години

пълен цирк, повече няма да чета статии за брегзит , направиха ЕС на *** , да се махат

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42"Няма ли кой да им набие шута на тия накрая!?"Искрено се надявахме да е България но на нейна територия останаха повечето чистокръвни лайнарци.

41

Анонимен

преди 5 години

Питаха поданиците на кралицата, които не са суверен и не управляват. Нищо не се приема в името на народа. Законите се пишат в името на кралицата и буржоазията в Англия, която владее Уелс, Северна Ирландия и Шотландия. Референдумите са нарушение на конституцията.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40 - ВСЯКА ДЪРЖАВА ПЛАЩА ЧЛЕНСКИЯ СИ ВНОС.ПОСЛЕ ТЕЗИ ПАРИ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ВЪТРЕ В ОРГАНИЗАЦИЯТА ,НО ТАКИВА ПАРИ НИКОГА НЕ ДОСТИГАТ ДО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРАЩом не си наясно, малко светлина: такива пари до обикновените хора никог няма да достигнат, защото собствената продукцията на обикновените хора е тор (фекалии). За да има положителен принос от тях, трябва да им се дава работа и да им се казва какво точно да изработят!

39

Анонимен

преди 5 години

Англосаксонския принцип е : Късай нервите на противника докато кандиса и лъжи винаги когато има възможност! Представления за наивници.

38

Анонимен

преди 5 години

Чистилището Армагедон е задействано, мощно подвява под краката на ссъответни пациенти и ги доставя директно пред входа, където ги поглъща чистилищният горещ вакуум. Армагедон.

37

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да им набие шута на тия накрая!?

36

дедо Ташунко

преди 5 години

Сапунката продължава, да запазим невъзмутимо спокойствие.

35

Анонимен

преди 5 години

В ЮДЕО-МАСОНСКОТО НЕДОНОСЧЕ ЕС СЪЩО КАТО ВСЯКА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ СЕ ВЛИЗА ЛЕСНО,НО СЕ ИЗЛИЗА САМО С КРАКАТА НАПРЕД.И ЕС КАКТО И КАМОРАТА ВСЕКИ ЧЛЕН Е ДЛЪЖЕН ДА СИ ПЛАТИ ОПРЕДЕЛЕНАТА МУ ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ.ПРИ МАФИЯТА ТОВА Е ДЕСЯТЪКА ,КОЙТО ПО НАСТОЯЩИЯ МАФИОТ ПЛАЩА НА БИГ БОСА И МАФИОТСКИЯ КЛАН,А В ЕС И НАТО ВСЯКА ДЪРЖАВА ПЛАЩА ЧЛЕНСКИЯ СИ ВНОС.ПОСЛЕ ТЕЗИ ПАРИ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ВЪТРЕ В ОРГАНИЗАЦИЯТА ,НО ТАКИВА ПАРИ НИКОГА НЕ ДОСТИГАТ ДО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.

34

Анонимен

преди 5 години

Едно малко апропо:Думи като премиер, министър, президент, професор, дори папа могат да имат и граматически ж. р., зашото са временни положения (има и разпопени професори, нали) , докато думите учител (по призвание, дарба), творец, талант, мъдрец си стоят добре само в м. р.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3за Фейса си прав там сега е тотална цензура,напоследък започнаха да затварят дори страниците на най популярните футболни клубове в България . Това се прави по настояване на някаква организация за борба срещу расизма и хомофобията.тези последните твърдят,че фейсбук страниците на ЦСКА,Левски ,пловдивските отбори се посещавали от футболни фенове които били нетолерантни и проповядвали (расизъм и хомофобия)

32

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха (демокрация) а....Западни(ценности)..(свобода) ..Всичко това излезе ,че са само просто едни голи клишета без покритие с които клишета евреите о масоните сатанисти които контролират запада заблуждават обикновените граждани(гои) .само да поясня за така наречената (свобода) на словото ,знаете ли в момента какво става във фейсбуък на еврейчето Зукърбърг-масово се изтриват профили,ако напишеш нещо положително за Русия ,или пък имаш негативно отношение към САЩ ,Изрел и ЕС

31

АнонимеН

преди 5 години

ИЗЛИЗАНЕТО НА БРИТАНИЯ ОТ ЕС ЗА ТЯХ ЗНАЧИ ПЪЛЕН ФИНАНСОВ КОЛАПС ЩОТО ПРИХОДИТЕ ИМ ИДВАТ ОТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ СЪС ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ ОТ ЕС А ЗАРАДИ НЕСТАБИЛНОСТТА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ПРЕОРИЕНТИРАТ КЪМ ДРУГИ СТРАНИ ОТ ЕС!ЗАВОДИ ЩЕ СЕ ЗАКРИВАТ А НЕ ОТКРИВАТДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАЗПАДА НА БРИТАНИЯ НА ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПАРЧЕТА!!ДОРИ МОНАРХИЯТА МОЖЕ ДА ОТПАДНЕ И ТО В САМАТА АНГЛИЯ СЛЕД РАЗПАДА НА БРИТАНИЯ!НЕМА ДА ИЗЛЕЗНАТ СКОРО :D АЗ ЛИЧНО ГИ ИСКАМ ВЪН ЩОТО БРИТАНИЯ Е ВЪРШИЛА САМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!

30

Ром"с

преди 5 години

Какво става със сестенцията на демократцията от Запада "Глас народен-глас божий" към нас аборигените от Изтока !?

29

АнонимеН

преди 5 години

КАЗАХ ВИ, ЧЕ НЯМА ДА ИЗЛЕЗНАТ НА 12 АПРИЛ 2019-ТА :DНО И БЕЗ ДА ГО КАЗВАМ ВИЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ :D

28

Анонимен

преди 5 години

Някой няма ли да им припомни, че те излизат от ЕС, а не обратното. Ако им слушаш изказванията, човек ще остане с впечатлението, че те решават съдбата на останалия свят, а не своята.

27

хаха

преди 5 години

Айде кога ще ги разкарат тия *** ингилизите... ?

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Да се отлага, докато се отмени !От ЕС се излиза така, както се излиза от мафията - само с краката напред.

25

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се на мода за Карлсон. А той ще се извини ли на нас за хилядите въртели, които ни прави? Абсурд!

24

Анонимен

преди 5 години

хаххахаха - вчера ЮНкер каза НИКАКВО отлагане, освен ако не ни поднете ратифициран вариант.