16

Димитър

преди 5 години

От Истанбулската конвенция трябва да са притеснени всички български политически формации,както и обществото.Предвиждането на извратени идеологии не трябва да се допускат.Разпространяването на джендърски глупости е вредно за обществото.

15

www

преди 5 години

Ама само конвенцията ли ги тревожи! Спокойно бе хора, БСП до 5 години е вън от всякакви органи на властта, електората си отива по естествен път. Това Ви е проблема, за това се тревожете, конвенцията е бял кахър.

14

Анонимен

преди 5 години

Истанбулската конвенция е по-важна от доходите. Човек може да живее и с малко, и с много. Но не може да живее без вътрешен стожер, нужни са му сигурни устои. Истанбулската конвенция засяга най-личните сфери на живота, размива ги: идентичността на индивида, държавността. Дава приоритет на непродуктивните лични и обществени модели. Тя е не по-малко жесток вид насилие.

13

Анонимен

преди 5 години

А ГЕРБ и се радват ли радват.Предлагам в Парламената да сложат трета тоалетна да си я ползва от герберастите.ЧЕ ТЕ ПЪК МОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДА ХОДЯТ В ЧУЖДИ ЗА ПОЛА ИМ ТОАЛЕТНИ.

12

Анонимен

преди 5 години

Тия пък комунистически , намерили за какво да се притесняват. Много умело си мълчат за за тризонетите и цялата гнусна корупция, от която и те са част. Не изрежем ли комунистическият тумор ГЕРБ/БСП-загиваме!!!

11

Натовски самолет

преди 5 години

Ако мъжъ ми докаже че е жена, ще му простя тоя път

10

гласоподавател

преди 5 години

Бсп да не се притесняват ами да благоволат да се върнат на работа

9

виждащ

преди 5 години

Бсп е яхнала истамбулската конвенция като удавник сламка народа и гледа сеира

8

нормален

преди 5 години

Кво е тва ковекция бе даите ни ракия

7

Гледна точка

преди 5 години

Докато ние,овцераята стоим,като гламави,Щом ВИЕ се определяте като такива, значи има доза истина в това.

6

Ха-ха

преди 5 години

Последни напъни на сегашните *** в ЕП!Опитват се да ни убедят,че статуквото ще се запази и след изборите,ама май нещо не си вярват...

5

Гледна точка

преди 5 години

Е те вече прекаляват!Какво им пречи ИК? Искат може би да има - Конвенция за редовно семейно шамаросване?

4

Анонимен

преди 5 години

Докато ние,овцераята стоим,като гламави,бъдете сигурни,че европиндерасите ще си пробутат ИК,чрез "нашите" предатели,начело с националния *** - ТИКВУНЯКАТА!Особено,ако е разбрал,че е пътник и като такъв е задължен пред западните си господари - иначе ще му извадят кирливите ризи,по които има и петна от кръв!Ще подпише тихичко и никой няма да разбере,след което ще си спретне едно "сваляне от власт" и ще изчезне из накрадените си задокеански имения!А овФФците,ще се джендърят до припадък

3

Анонимен

преди 5 години

Конвенция, ако се наложи насила няма да се разберем!

2

ДртПрч

преди 5 години

Каква истанбулска конвенция ги тресе тия бе?!?Еша им го няма на червенотиквениците да ни занимават с глупости.

1

Нане

преди 5 години

Инстамбулската конвенция, ще важи само за парламентаристите...Предлагам дружно да ги заобичаме!