12

Анонимен

преди 5 години

Турция е , никой нормален човек не може да харесва тези ислямисти и неоосманисти. Българите които подкрепят турция НЕ са истински българи.

11

сова

преди 5 години

Ами какво да говори, по тази американска телевизия. Иначе кой ще му даде ефир.

10

Даниел

преди 5 години

"Това каза Стоян Сталев, дипломат и бивш министър на външните работи на България, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria."А този индивид кой е, та тръгнал да анализира големите акули?

9

Анонимен

преди 5 години

Според мен, силни са тези които. Сами си произвеждат оръжията, така ,че Турция купува оръжия ама същевременно иска да произвеждат заедно и по този начин достига до съвременните технологии и това не се харесва на САЩ,Не забравяйте ТУРЦИЯ е наследник на Великата Османска империя и пак ще е велика.ВЕЧЕ не са важни Териториите а важно е какво може,Страни без армия са слаби тива показва историята,въпреки че съм против оръжията ама истината е тази че без тях си нищо на света

8

привет от Германия

преди 5 години

Политиката на Ердоган тласка Турция към контакти с неразвити страни от третия свят като Русия ,Иран и др. , и в същото време я отблъсква от контакти с развитите страни като САЩ , Германия и пр.! На изборите преди дни турците ясно показаха , че ще накажат тоталитарното правителство на Ердоган и го направиха ! Въпросът е дали Ердоган ще позволи същото да се случи и на президентските избори през 2023 г. или ще предприеме традиционните си тоталитарни методи за да остане на власт ! Времето ще покаже

7

Анонимен

преди 5 години

Живеем в 21 век.Диктаторите нямат място в него.

6

пецата

преди 5 години

Пък нашия имидж цъфти , затова където по света да кажеш че си българин и ти обръщат гръб

5

госst

преди 5 години

Турция гледа СВОЯ интерес,а не интереса на КОЛОНИЗАТОРИТЕ! Замислете се в България дали има партия,която да защитава Интересите на държавата,аз не виждам такава.Всички български политици са ...Д***ВЦИ!

4

българче

преди 5 години

Навсякъде има от едните и от другите , т.е ***- умни , хитри- балами и т.н Турция не прави изключение.Били тъпо племе, а ние какво племе сме , като търпим тъпчовци да ни управляват .Не , че нещо , ама си е тъй.

3

Tangra

преди 5 години

Ислямска държава. Нищо светско няма в Турция

2

Вили

преди 5 години

Турците са роби на Ердоган и ислямистите.

1

Мда

преди 5 години

На големи тарикати се правят да стоят на два стола.Всички знаем как свършва това.