36

Гост

преди 5 години

Едно време при соца беше масово така. Най-страшни бяха шофьорите от градският транспорт, виждал съм шофьор да гони с щанга един другар по Раковска и да го налага по гърба. Виждал съм лелка от закусвалнята на Графа да лисва халба бира в лицето на клиент, защото опипвал чашите да си избере по-студена бира. Месаря на Славейков като креснеше на опашката и всичко млъкваше, много шум вдигали. А какви опашки ставаха събота сутрин 45 мин се чакаше за пържоли. Ама бяхме млади...

35

Клиент в пощите

преди 5 години

има клиенти наистина супер нахални и груби.Те влизат от вратата с цел веднага да вдигнат скандал за смешни неща.Бях свидетел как млад човек заради че жената на гишето обслужваше предният клиент по дълго време я нарече дебела ***.Страшна простащина.Добре че съпруга и не беше там сигурно щеше да му счупи главата.На кой да се оплаче жената сега за тази обида.Началниците и директорите само и само да привличат всеки клиент и г..а ще му излижат за сметка на служителите .Персонала масово пред пенсия.

34

служител

преди 5 години

В последно време повечето клиенти трябва още на входа да ги биеш.Страшно нагли ,нахални и всичко разбират и акъл дават как да се работи.На тумби се изтърсиха в СОФИЯ и кой съм аз.Всяко куцо и сакато си поръчва нещо от КИТАЙ или СИНГАПУР.Поръчват си нещо а даже не знае къде се намира пощата в района му.СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ.

33

Off

преди 5 години

Руская женщина - самая болшая в мире.

32

Анонимен

преди 5 години

Братушките са пълни джентълмени пред САЩ.В МакДоналдс в Ню Йорк служител зачука устата клиентка брутално с метален прът. Не някаква измислена метла.Клипчето е с репортаж в YouTube:"New York City McDonald's worker beats women with metal rod"

31

Анонимен

преди 5 години

До БахмаамуБахмаати, педерашо! Напълни ли ти се душицата от този глупост, че чак почна с велики обобщения за политика, санкции! ***!

30

Анонимен

преди 5 години

Ами те и лелките в българското данъчно не прощават. Още не мога да докажа, че съм платил всички дължими осигурителни вноски за мен и работниците ми от преди 15 години, въпреки че представям всички необходими документи. Бих предпочел да ме бият с метлата...

29

Гост+

преди 5 години

По добре с метли да се бият отколкото серийно да се стрелят..............

28

Анонимен

преди 5 години

аз работя в куриерска служба , по някога и на мен ми идва да набия някого но не с метлата , защото народа изпростя тотално и като си клиент си мислиш че си хванал господа за шлифера , отделно е че ни разиграват като май..му..ни

27

Сигурно някои помнят

преди 5 години

През соца някои вестници писаха за мъж, който влязъл да си купи хляб в магазин на площад "Руски паметник". Попитал дали е пресен, продавачката казала "Днешен е". Човекът взел хляба, уверил се, че е твърд като камък и е на не по-малко от три дена и го оставил възмутен. Тръгнал да си ходи, продавачката извикала след него. Той се обърнал и видял, че въпросният хляб лети към лицето му, но не успял да се предпази. Беше се оплакал с жалба до вестниците, защото получил тежка травма на окото.

26

Анонимен

преди 5 години

Страшно нещо в метлата.

25

Анонимен

преди 5 години

На *** човек да дели му се власт. Е така става. Извода е никакъв страх от такива.

24

Гочо

преди 5 години

Значи тьотката бие бременна майка на две деца! За всички дето пишат че бил *** и толераст. Плюс и взима ключовете от колата и изчезва с тях. Вече е уволнена дебелата алкашка сви'нчуга.

23

Анонимен

преди 5 години

Преди десетилетия един комшия отиде в Коми за някой валутен лев, за да си купи лада.От там докара една същата такава руска мечка за жена. Малко по-късно се домъкна и тъщата.Рускините така го биеха всеки ден.Комшията не можа да се порадва на ладата и скоро се спомина.

22

Анонимен

преди 5 години

клиентът е бил со ро соид и натовец.Затова са го били

21

АнонимеН

преди 5 години

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ПУТИНОПИТЕКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!ГРУБОСТ, НАГЛОСТ И НАСИЛИЕ!!!!

20

Тошо артиста

преди 5 години

А така - " Нема лабаво"

19

АнонимеН

преди 5 години

СВЕТА БИ БИЛ ПО-ДОБРО МЯСТО АКО ТАКИВА КАТО ИНДИЯ И КРЕМАЛОПИТЕКО РУСИЯ ГИ НЯМАШЕ!

18

Анонимен

преди 5 години

При нас в Соца имаше лозунг над главата на касиерката.в Централната баня. /1966г./ " не влизай в пререкание с персонала" Имаше ред и култура

17

АнонимеН

преди 5 години

ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСКИНЯ ПОКЛОННИЧКА НА КРЕМАЛОПИТЕЦИТЕ!