54

Димитър

преди 5 години

В много от действията си Нинова и БСП са грешали,но в случаят е права.Тази резолюция не трябва да минава.Всички българскки евродепутати трябва да се обединят против джендърските идеологии и т.н.тНе се обединиха по пакета "Мобилност",но сега трябва да го сторят.

53

Бб

преди 5 години

Лошо! Ако това се случи, всички тези дето драскат срещу Нинова значи се определят, като нещо друго от мъж или жена? Не е важно коя партия и кой се изправя в защита на българското! Бъдете единни!

52

къш ма!

преди 5 години

Социалистите стигвали дотам да пущат документи в детските градини за да пропагандират сред децата. Туй социалиста срама няма.

51

Анонимен

преди 5 години

Абе манете тези конвенции бре даите ни ракия

50

Анонимен

преди 5 години

Патеричите мутропатриоти предлагат с друг законопроект да се разреши който си купи или има оръжие, да си купи и .....заглушител за него.- ЕЙ ТАКА ПАТЕРИЦИТЕ И ГЕРБ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНСОТТА, ПО СЪЩИЯ НАЧИН КАКТО СЕ ВИДЯ И БОРБАТА ИМ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА.

49

Анонимен

преди 5 години

искам референдум и България да направи Бъкзит и да излезе от нато и Европейския съюз. Ставаме независима страна и ще се оправяме със съседите си както можем, без Началници да ни диктуват *** де рски противоконституционни конвенции. В Конституцията е записано че законите и международните договори не могат да и противоречат.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Ми UCB си е социалистически шитхол както Айви лигата и т.н.

47

Анонимен

преди 5 години

Има жени които се раждат със краставица! Но те се определят като жена!!! това е ***. Но щом турция иска да приемем няма да стане:))) щото сме инати ***.

46

Анонимен

преди 5 години

Самата Нинова се определя като мъж !!!!!!!!!

45

BGexit

преди 5 години

Приемат джендърската конвенция и им казваме чао на *** съюза.

44

Анонимен

преди 5 години

Ако я приемат ще настане световно недоволство и истамбул ще се срине

43

нормален

преди 5 години

Аман от тея турци колко години под турско сега искат и конвенция да ни напишат аман корнелке влизаи у парламенто за да не ни потурчат ние си сакаме ссср

42

Анонимен

преди 5 години

другарко "загрижена" нинова, като почнеш да ходиш на работа, тогава ше имаш право да се изказваш! панимаеш?

41

Анонимен

преди 5 години

Е те тука кръв че се лее ама българите не щат единственно това да се сертифицира конвенцията на истамбулски тоис турски е па нема а стане

40

Нинова

преди 5 години

Мъже да пребиват и убиват жените си е ок. Страшни са джендърите. Не че някой ги е виждал.

39

Анонимен

преди 5 години

а сина ти у Бъркли как попълни анкетата, нахална краво

38

ПроСоТо

преди 5 години

Момент!..Някой нещо да разбра?В тая ТЪПНЯ хем "ПОЛЪТ" се дефинира като "социално изградени роли",хем се говори за "насилие НАД ЖЕНИ"!!!Е,жената като "Социално изградена роля" ли да я разглеждаме,или като биологична,"Божа работа"?!

37

ПроСоТо

преди 5 години

5 Член 2 Обхват на Конвенцията 1 Настоящата Конвенция се прилага към всички форми на насилие над жени, включително домашното насилие, което засяга предимно жените. ..... в: пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете; Член 3 Определения За целите н г насилие над жените, основано на пола означава насилие, което е насочено срещу жена, защото тя е жена, или което засяга предимно жените;

36

Мама

преди 5 години

Медиите мълчат, но в НС влезе нов законопроект , с който се променя закона за защита на децата по норвежки модел. Норвегия ще ни даде над 1 милиард евра,ако приемем закона. В него държавата ще се грижи за възпитанието на децата. Ако се скарате на детето , накажете го, социалните ще ви го вземат. Синодът даде меко становище. Може би Норвегия ще отглежда нашите децаТам демографския срив е огромен. Имаше протест пред парламента. В медиите нищо

35

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Привърженик съм на жълтите жилетки,но като видя на улицата румката с метлата и с жълтото елече...