69

ТРУДНО Е

преди 5 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА ПОВСЕМЕСТНА ДЕГРАДАЦИЯ В АРАБСКО-МЮЗЮЛМАНСКИ СТИЛ.ПРИЧИНА: ИНТЕЛЕКТУАЛНО ИЗПРОСТЯВАНЕ НА ПОДРАСТВАЩИТЕ.ДЪВЖИ СЕ НА АЛЧОСТ,НАГАЖДАНЕ И НАДПРЕВАРА ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ КОИТО УНИЩОЖИХА ИЗГРАДЕНИТЕ ЦЕННОСТИ КАТО СТРЕМЕЖ КЪМ ОБРАЗОВАНИЕ С МАНТРАТА""ПРОСТИЯ = БОГАТ"А" БОГАТИЯТ *** Е ПО УМЕН ОТ ОБРАЗОВАНИЯ" У НАСТА НАЙ ВАЖНОТО Е АРАБСКИЯ КЮЧЕКС ТУРСКОТО ХОРО ВСЕКА ГОДИНА СЛИСВАМЕ СТРАСБУР,ТУЛУЗА,БРЮКСЕЛПРОСТОТИЯ ОТФВСЯКЪДЕ

68

Помните ли, че

преди 5 години

миналата или по-миналата година беше предложена работа като пастир на един от бежанците, със заплата 700 лв и той беше отказал.Колко получаваха по това време даскалята с висше образование?

67

Но да се уточни

преди 5 години

в кои аспекти ще възвръщат възрожденския образ на учителя, защото всички знаем какво пише Петко Р. Славейков. Разказва как се е цанил за даскал и когато назовал каква заплата иска, местните чорбаджии му отговорили, че не дават такава дори на говедаря, който пасе гове_дата и в студ, и в пек, а даскалът си седи на топло през зимата и на сянка през лятото "в килията" (в килийното училище). Следователно му се полага по-ниска заплата.Каква е днес средната заплата на един пастир?

66

Типичен комунист

преди 5 години

До огнян з (това з какво значи? :). Ама много елементарно бе, пич, ме причисли към гербаджиите. Ами не е задължително да си от тях, за да не харесваш зеления чорап. И десните и някои от патриотите също хич не го долюбваме, за разлика от наведени позитано-московски червеи като теб.

65

ognyanz

преди 5 години

До Типичен комунист: А ти, с твоя "висок интелект" си разбрал от изказването на президента това, което си искал да разбереш. По гербаджийската опорна точка. Да се приказва на такива като теб за проблемите на образованието си е чиста загуба на време. Виж за "зелен чорап" няма как да не се сетят.

64

Типичен комунист

преди 5 години

Този Радев има типичната визия и изказ на член на тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", отпреде, отзаде... Несъмнено се харесва на електората на БСП, както и на хора с подобен нисък интелект.

63

Факт

преди 5 години

Зеленият чорап реши , че трябва да покаже че съществува ! Браво ! Само дето не е уцелил как да се изяви - можеше да избере представяне на гардероба на *** си ( тя не се спря да обикаля бутиците в София ).

62

Анонимен

преди 5 години

До даНе се занимавай. Този е поредния турчеещ се. Срам за България. Виновни са "даскалите" на които Турция плаща да промива мозъците на българите с псевдоистория под особрителния поглед на купеното ни правителство. Левски и Ботев са си дали живота, та сега разни турчеещи се да твърдят колко хубаво било в онази прокажена, прогнила ***, известна още като "болния човек на Европа". Това наше племе рoбско не заслужава великите ни възрожденци. 5 века българите не са си турчеели, а сега го правят.

61

Анонимен

преди 5 години

До Гърците мърТи ме изплаши.В гетата индусчетата редовно ядат бой и слушат псувни. Там това се счита за нещо съвсем обичайно. Според този нов закон обаче тези изяви ще се тълкуват като обида на достойнството на детето.И къде ще денем толкова много индусчета, отнети от самотните им майки? Ние все пак сме малка страна. Но поне ще се открият много нови работни места за индуси с основно, средно и висше образование, защото на отнетите индусчета ще трябва да им се говори на език, който разбират.

60

Тетка Смирнова

преди 5 години

Ти па си егаси глу.ака мога ти кажа че на всеки шлосер му е необходима квантовата физика и струнната теория.Българският вуз е символ а престиж бе коцкар само тука се учи чертаене на ръка западните смешници чертаят на компютър ама щот са певали.

59

Гърците мър

преди 5 години

Нищо не виждам като коментар за новия закон, който влезе в НС за защита правата на децата. Готвят модела в Норвегия, която ни дава над 1милиард за новото възпитание на децата. Проектът ужасяващ. Социалните служби ще отнемат децата, ако нарушавате "достойнството" им. Няма да се знае къде е детето. В новия закон държавата поема грижата за възпитанието имИмаше протест пред НС. Медиите мълчат. Синодът излезе със становище - много завоалирано. Четете и давайте мнения.

58

Припомням

преди 5 години

Възрожденският даскал си е служил и с пръчка като метод за възпитание, и ушички е дърпал, и други някои наказания е налагал и родителите не са му се сърдили. Даже напротив, ако детето се оплаче, че даскалът го е пердашил или наказал по друг начин, у дома и баща му ще го пердаши - за акъл.Това е било по времето, когато с пачи пера са писали златни мисли. Сега мнозина могат да си позволят писалки със златни пера, но знаете какви мисли изписват някои от тях ...

57

Анонимен

преди 5 години

До vlady 50Какви социални програми, какво кариерно развитие?! Когато пишеш по исторически въпроси, ще използваш терминологията, характерна за епохата.Ангарията не е военна повинност. Бъркаш ангарията със спахийската система.Кой ви подготвя и кой ви дава самочувствие да се мислите за големи историци, бе?!Спрете да се излагате по форумите!

56

Е сега

преди 5 години

Това търсене на добрия герой ще се окаже безрезултатно, защото добрият герой е лошият разказал играта на още по-лоши те от него и така. Prelude.

55

Не бе аз само питам

преди 5 години

Преподават ти квантова физика в универстетите в БГ то Айнщайн не я е разбирал обаче Тетка Смирнова я е разбрала и я преподава на нищонеосъзнаващите студенти които мислят как да се праснат след лекцията в тоалетната на някоя дискотека в Студентски.Бг индустрията прави така важните кабели за Фолцвагин.И къде в изработването на шивания кабель се изисква квантова физика.

54

Факт!

преди 5 години

Само в БГ Вуз е *** дума що ли.На Запад Бакалавър 3 години след 2 години във Вуз си вадиш диплома за техник и си бачкаш само в БГ кибичиш по 4-5 години нито знания нито нищо.Дипломирани безработни и работещи бедни тва е резултата от Вуз в БГ.

53

да

преди 5 години

в робство са продавани ненужните неиздържалите тежката военна подготовка, а не непослушните

52

Зове

преди 5 години

Радев зове , Нинова притеснена - голяма работа вършат комунистите начело с неформалния си лидер Радев , няма що, 11 000 лв. месечно взима Радев за общи приказки и нищоправене ......

51

??????

преди 5 години

5 бона и съм Даскал -КАК да стана Възрожденец като не зная какво е ВъзрожденецА на какво ще науча децата ....кой знае?!?!? и те да дават по 5 бона и така ....Докато бизнеса във ВУЗ -те не спре няма как да чакаме адекватни даскали... Много по-страшно от ширещата се корупция е че университетите бълват кадри на килоСега всички казват няма кадри...След време за едно място ще се борят не 2 *** а 5-*** дипломирни ***....

50

да

преди 5 години

отвлечени от семействата им християнски деца, след което са принуждавани да приемат исляма (отказа се наказва със смърт)това, че мнозинството задължително са успешни в подготовката са пълни глупости на човек на който и две книги не е прочел през живота си..тия фантазии можеш да ги разправяш на масата вкъщи на тия, които знаят по-малко и от теб (не че ти знаеш нещо)чети повече и не говори измислици