15

999

преди 5 години

Е как ми се искаше поне един път да прочета в турската преса нещо красиво за кмета на София , но хабер йок.Като гледам турските реклами по бълг.преса и се чудя да не би да сме вилает на Турция в опозиция?!Но като не намирам материали за българи и БГ в турската преса се чудя.Да не би пък БГ да е още под Османско робство, че така никой от нас в Турция не се вълнува?

14

човека с бича

преди 5 години

Аллах да му удължи дните!Добър и интелигентен човек е и турците го заслужават.

13

Анонимен

преди 5 години

До Цъ-цъ-цъТи си поредния турчеещ се, но незнам защо негодуваш при положение, че правителството на Боко Тиквата е купено от турците на които се възхищаваш и обслужва интересите на ислямистката ни съседка. Пример: скандала с мюфтийството. Такива като теб съм сигурен искат пак да станем вилает. Спокойно, въпрос на време е.

12

До 1

преди 5 години

А на Ердоган в кръвта на майка му и баща му, не тече турска кръв, той турчин ли е?

11

Ляв

преди 5 години

Единствено левицата може да спаси светската държава от лапите на десните консервативни ислямисти в Турция.

10

Цъ-цъ-цъ

преди 5 години

Виж ги политиците в Турция как управляват един град от 15 - 16 милиона жители, а Боко не може да се справи с 6-7 милиона. Трябва турци и българи да се обеденим и да изритаме всички политици.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако него утрепат ,добре.Ще е добре такада изврещи и банкин наесен.Да бъдеспамена жълтата кукла и да се зарадва-ме на промяната,вече жадувана.Изжи-вяхме един безумен смерч.

8

Анонимен

преди 5 години

До7. И на Запад слабо се интересуват от политика. Защото всичко роботи и имат доверие в политиците, че няма да ги измамят в обещанията си.

7

Анонимен

преди 5 години

Добтре де.Не мога да разбера Реджепа сега къде ще прави султанат?

6

Анонимен

преди 5 години

Личи си ,че е образован и интелигентен човек.

5

Анонимен

преди 5 години

"В Турция никой не се интересува от политическия живот в България, кой е кмет на София, президент или премиер на България - изобщо не ги интересува."И мене не ме интересуват Меган Маркъл, Бийбър, Ердоган и Кардашиян, ама новинарчетата не спират да ме спамят със сапунките им.

4

Анонимен

преди 5 години

В Турция никой не се интересува от политическия живот в България, кой е кмет на София, президент или премиер на България - изобщо не ги интересува.

3

Анонимен

преди 5 години

Имамоглу е от Турската Академията на Науката и ще придърпа Истанбул към цивилизованите страни на ЕС.

2

Таню

преди 5 години

А дано!

1

Fenasi Kerim

преди 5 години

Ердоган е от Ризе, Имамоглу от Трабзон (трапезунд) - все черноморски понтийски области.