15

Анонимен

преди 5 години

а хари ще се откаже ли и от кралската хранилка ? какво ще работи ? - пътувания по островите? - за които пак англичаните ще плащат.......а и щом меган няма да ражда в болницата на даяна, явно бебето няма да се казва даяна. може да е някой много - бонго.

14

Анонимен

преди 5 години

хери е малко копелдаченце на диана и некв играч по поло. да се радва че още го държат на хранилка а не са го пратили при недъгавите братя и сестри на кралицата - в лудницата. а таз бръмчалка дето се закачи за него удари кьоравото. верно че ше си лега с некв пиян морков цел живот ама за това пък че пътува на лево на десно, кралси легла, кралси вечери, ала бала.

13

Анонимен

преди 5 години

СЪС сигурност ще е с тъмен тен и къдраво то и Хари е къдрав мисля , по биология учихме ,че тъмния цвят доминира над светлия .

12

Анонимен

преди 5 години

С нетърпение чакам новината за раждането на следващия херцог на Съсекс.Вече залагаме какво ще бъде отрочето на Хари и Мегън: дали ще е като зебра на оранжеви и кафяви ленти, или, ще е като далматинец на кафяви петна, на оранжев фон. :)

11

любо

преди 5 години

Аз си го преместих...

10

Анонимен

преди 5 години

Много интересно какво ще е детето. Може и да е доста тъмничко. Но пък малко разнообразие в семейството няма да е излишно.

9

българка

преди 5 години

Меган да внимава да не и се отдели главата нанякъде...... Сега ще видим бебето - като афро-американо-английско тигърче - кафяво на оранжеви петна....Горката кралица ! Ама какво да се прави - едно време не можа да узапти Чарлс - след малко англичаните ще си имат и камила за кралица.... Язък за империята ! А пък ние се оплакваме от Боко-тиквата и Цв.Цв.- пъпеша и Ц.Ц.- майката на народа.......

8

Анонимен

преди 5 години

Просто Хари винаги е бил в сянката на брат си.За това е и бунтар от малък.Знае,че ще види кралство на мук и прави каквото му скимне.Ако не прави такива изцепки,няма и да чуете за него.Демек си е принц,живее в дворец,английския данъкоплатец го храни,а той си вее байряка

7

Анонимен

преди 5 години

Не знам ,, ама знам едно ,, че тая откак се появи братята се ,скараха и кралското семейство е във войни заради нея .Само проблеми ще създаде и занапред ми се струва с тия разделения.Да му мислят горките британци .

6

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, че взеха тъмното момиче в двореца. Не бе нормално, бяло кралско семейство, да управлява тъмнокож народ! Пък и с толкова кровосмешения се изродиха вече

5

HELL

преди 5 години

Леле как ще го преживея това! Затруднявам се да дишам, УМИРАМ?"Някой" ще ме спасили (като е заличено доброто) , на коя да се кланям като никоя не е КЛЕОПАТРА.Светът свърши с тази новина.

4

Анонимен

преди 5 години

Новина, от която цяла България се вълнува.

3

Силвестър

преди 5 години

Това е много важно за бъдещето на монархията. Снахата е от избран род, подходящ за семейството на Е II.

2

Леле....

преди 5 години

...каква новина.....Меган освободила ли е стомашни газове по този повод, че тръпнем и по този мегаважен въпрос?....

1

АнонимеН

преди 5 години

ПЪРВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ ОСТРОВ