22

Анонимен

преди 5 години

Идат избори. Обещава се финансиране за всички сектори.

21

до 17

преди 5 години

приятелю завършил ВВВУ Бенковски, ако цялата авиация за която казваш че е била съкратена беше все още действаща, парите за ф16 сега щяха да ти се виждат смешни на фона на тези необходими да се поддържат 6 летища и 120 самолета в готовност. А те днес нямаше да са станали по нови от префи 15 г. Гледай си живилизацията и акъл не давай.

20

Анонимен

преди 5 години

Glad e nai vaznata dyma v Bulgaria - glad za kadxri. Glad zapari. Glad za blast. Gladat Moro dobitaka.

19

Анонимен

преди 5 години

Ще им пишат 500 летателни часове а на яве ще са само 15! Българската "работа" няма да "загине"!

18

Анонимен

преди 5 години

Шайкаджиите не знаят ,че глада е първо за хляба , а след това за летящите антики Ф-16.Никой в тази страна не иска тези стари краварски ковчези.Хората искат по-високи доходи ,здравеопазване ,образование ,бъдеще за младите и т.н.Шайкаджиите искат да стоят във властта вечно, и са готови да плащат на краварските си покровители с нашите пари.Защо не направят референдум за тези самолети?Нали ще ги плащаме с години ,че чак и децата ни?

17

САМО С НОЖИЦИ

преди 5 години

не се открива бе ТИКВО ПРОСТА ВИСШЕ ВОЕННО УЧИЛИЩЕ. Изгонихте ПРОФЕСОРСКО-ПРЕПОДАВАТЕЛСКИЯ СЪСТАВ, бракувахте самолетите, сградите са в окаяно състояние. И за 10 души курсанти ще назначите ли 100 преподавателя. Защото за инженерния състав като се почне от Висшата математика, физика, електроника до конструкция на самолета , двигатели, електро и радиооборудване и....... 5 годишен пълен курс за инженери. Откъде КАДРИ бе. И кой ще пътува от София до Плевен само за 2 лекции на седмица.

16

Активист на БКП

преди 5 години

Коя авиация ?!?! Тая ,която я нямаме ???

15

ГНЕВЕН

преди 5 години

ТИКВАТА пак лъже.Ще се дадат от нас едни милиарди на краварите ,за да може ТИКВАТА да остане на поста си.ВВС нямат нужда от самолети Ф-16 ,модел 1974г. , а от няколко съвременни самолета за да поддържат дежурство.Това са пари хвърлени на вятъра.За последните 75г нашите ВВС не са влизали НИТО ВЕДНЪЖ във въздушен бой.Ф-16 вече са бракувани в Португалия ,Холандия и Германия.А от 12 румънски Ф-16 ,в момента летят само 2 бр.За 3 години останалите 10 се скапаха.

14

Анонимен

преди 5 години

Завършил съм военното училище в Долна. За моя огромна радост,вече отдавна не съм в армията, както и много мои колеги. На времето имаше масови съкращения. Сега, 15 години след моето напускане, ситуацията във военната авиация е абсолютно същата...трагична. Лети се на същите стари таралясници, заплатите са смешни. Дори и да се купи ескадрила F16, нищо особено няма да стане, освен краткотраен романтичен порив сред кандидат летците. А за гражданската - търсят се техници на по няма и 1000лв заплата :)

13

до13

преди 5 години

хайде стига спами, разбрахме че си некадърен и ти е крив целия свят. Толкова си летял и ксто си бил във ВВС. Само тренажора са ти давали...нсли знаеш, кучето си лае ....

12

Анонимен

преди 5 години

А глада кой ще бори?

11

Анонимен

преди 5 години

Ама някой си въобразява, че ще го вземат пилотче на новите Ф-16ки ли???? И иска да кандидатства в училището в Долна Митрополия? Не си правете тия илюзии, местата вече са раздадени на "наши хора".

10

Анонимен

преди 5 години

Вижте ги кои са... един случаен няма. В България за да си пилот... ако ще си в гражданска, трябва да си бил наредаче във ВВС първо или другата опция е баща ти да е супер богаташ. Има и опция да си извадиш сам парите, но хич не е лесно и не е гаранция, че после ще те вземат на работа... защото нямаш връзки и нямаш достатъчно летателни часове, които се изискват и само дето си си дал парите за едната мечта и си гладувал през цялото време, докато другите са набивали яко на банкети и купони.

9

до 8

преди 5 години

алооо събуди се, войната свърши...30 години минаха от тез времена. от 15 години Долна не готви кадри за РВД и гражд авиация. И нада ли на един военен пилот чичо му полковник ще му е от полза пред разни комисийки издаващи разрешения и сертификата за граждански самолети.

8

Анонимен

преди 5 години

Сега ще ви обясня какви хора отиват да учат за пилоти. По принцип бреветите за пилот в гражданска авиация са скъпи и затова, за да не плаща от джоба си татко му, едни примерно 80 000 лева, до 150 000 лева (в зависимост от лиценза) пращат татиното отроче на издръжка на държавата, като пекат 1-2 агнета на някой и заделят едни 20 бона за Авиолекарската комисия. къде са 20, къде са 80 и 150, а? И после имат няколко години договор, изтичат, а някои от тях дори се пенсионират и минават в гражданска...

7

Б.Б.

преди 5 години

На всички завършили ще раздадем танкове...упс,то и танкове нямаме май.

6

Милен Илиев Минков

преди 5 години

А, защо- се, редят,.По, петдесет,.На, зъболекар....

5

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Гърция, е, хрйстиянска- държава,....

4

до ШибиРиби

преди 5 години

абе пъпеш, ми този Попов какъв е бе, генерал гербаджия с оранжеви чорапи....

3

до1

преди 5 години

Миленчооо ама много си актуален, да отвори бе, да станеш летец не е като да продаваш маслини като теб. Душа требе от малък да те човърка към небето.