112

С ДВЕ ДУМИ

преди 5 години

С ДВЕ ДУМИ КАЗАНО:1.МАКЕДОНЦИТЕ СА ГО ОСТАВИЛИ ДА СИ "ЧУПИ ГЛАВАТА"2.ПИЛОТЪТ СЧИТА ЧЕ Е НЕУЯЗВИМ-ХАРАКТЕРНО ЗА ГРУПА ХОРА СЛЕД 1990 ДОКОПАЛИ ПАРИТЕ НА "СОЦИАЛИЗЪМА"3.ФИЗИЧЕСКИТЕ ЯВЛЕНИЯ НЯМАТ ЦВЕТ И ПАРТИЯ- ВЕРТИКАЛНИТЕ НИЗХОДЯЩИ ВЪЗДУШНИ МАСИ СА ЗАЛЕПИЛИ САМОЛЕТА В ЗЕМЯТА.4.ЖАЛКО ЗА ЖЕНА МУ И ДЕЦАТАНАДМЕННОСТА И ГЛУПОСТА НЯМАТ НИЩО ББЩО С ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИВСЕКА ГЛУПОСТ ИМА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕНА

111

МАКЕДОНСКАТА ВИНА

преди 5 години

ИНЦИДЕНТЪТ Е НАПЪЛНО ЯСЕН:1.МАКЕДОНТСКИ АВИАЦИОННИ СЛУЖБА НЕКОМПЕТЕНТНО Е РАЗРЕШИЛА ПОЛЕТ ПРИ ОЧЕВИДНИ НЕБЛАГОПРИЯТНИ ОПАСНИ МЕТЕОРОГИЧНИ УСЛОВИЯ ПО ТЕЖЪК ЗА ТОЗИ КЛАС САМОЛЕТИ МАРШРУТ- КАТАСТРОФАТА Е ПРЕДВИДИМА.2.САМОЛЕТ С МАЛКО ТЕГЛО,ГОЛЯМА АЕРОДИНАМИЧНА ПЛОЩ И СИЛНИ БЪРЗОПРОМЕНЛИВИ ВЕРТИКАЛНИ ВЪДУШНИ ПОТОЦИ3.ЯВНО НЕОПИТЕН САМОНАДЕЯН ПИЛОТ С МАЛЪК СТАЖ4.ОПИТЕН ПИЛОТ С ТАКЪВ САМОЛЕТ НЕ НАВЛИЗА В ТУРБОЛЕНТНА ЗОНА:ИЛИ СЕ ВРЪЩА ИЛИ НАЗЕМНИТЕ ОПЕРАТОРИ ГО ДИРИЖИРАТ В СПОКОЙНА ЗОНАИ ТАКА:ТУРБОЛ

110

Анонимен

преди 5 години

Направи ми впечатление един фактите цитиран в това интервю: полета е продължил почти един час, за което време е изминал само около 70 км при възможна максимална скорост от 300 км/ч. Предположението е, че пилота доста се е лутал.

109

PILOT

преди 5 години

Лека им пръст на хората . В България хората като имат пари и са над закона ,мислят че са така и със законите на физиката , но уви там приорити няма !

108

Анонимен

преди 5 години

На не успелите не им пука за успелите... Обратното е вярно, но на 7ма степен.

107

Анонимен

преди 5 години

Съдбата на бедните е да плюят по богатите.Щом им олеква на нещастниците, нека плюят.

106

Анонимен

преди 5 години

До Бойко ходи сиЕх какви хубави пътища имахме при БСП. Слънце бяха.София-Бургас - 8 часа

105

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв филм да не му дадат да кацне в Скопие ако е искал. Никой няма право да откаже помощ на бедствуващ самолет. И на записа не говорят с него на македонски. Диспечерът моли друг македонски пилот да повика нашия самолет, защото няма връзка чрез наземната радиостанция. Това е практика, понеже самолетът във въздуха би могъл да има по-пряк радиоконтакт. Иначе никой диспечер не би си позволил да комуникира на език, който не е родния на пилота (освен обоприетият английски)

104

Бойко ходи си

преди 5 години

Виж си пътищата бе !!! Гробници !!! Само пари за гуми давам

103

.rotos

преди 5 години

Глупости! За атастрофа на самолет макетата били виновни. Пичината (основната и най-главната) е чесната нейната наличност и човекът, койтоя управляал. Без необходимата квалификация, да качиш целото си семейство и да тръгнеш в бурно време през планинска местност е най-малкото безотговорност и самонадеяност. Бих казал престъпна самонадеяност! (Crirmnal neglejance)

102

Един

преди 5 години

До sperkoДа бе, няма проблем, ще проявим разбиране, ама разбира се. В момента, в който получим качествени ремонти по улиците, качествени пътища, лачествено здравеопазване, нормално действаща пазарна икономика с конкуренция, прилични доходи, норални условия на труд, работеща пенсионна и здравна система, и т.н. В този момент ще се зарадваме като видим успял бизнесмен с бентли или такъв, който пръска със скъпо шампанско под звуците на Шушана. ЩЕ се радваме и ще ги подравяваме. Ама едва ли ...

101

sperko

преди 5 години

Какъв е този негативизъм тук? Какво е това обиждане? Засрамете се и се стегнете малко. Един народ сме и живеем в една държава. Недейте да се кълвете като кокошки, а се опитайте да проявите разбиране един към друг - и богати, и бедни. Трябва да се обединим и развием като народ и мислене, а не да тъпчем вечно в калта на омразата и мизерията.

100

Анонимен

преди 5 години

Преди малко излезе една статия ,че липсват лекарства за болните от левкемия.Защо ли премиера не се е ангажирал лично?Да изпрати екипи да донесат лекарства и каквото е необходимо.Може би защото болните от левкемия не са от Шайката.А и няма как да бъдат от нея.

99

Сата Н.

преди 5 години

Най-интересно ми е как едни и същи хора обясняват, как при соца ВСИЧКИ живеели супер, апартаменти, вили, коли, по 15+15 на море и планина БЕЗПЛАТНО (!), а сле малко ти обясняват как сме нямали равен старт.ДГЕ!

98

НН

преди 5 години

Жалко за семейството! Преди време попаднахме в много силна турбуленция тогава изпитах ужаса,че самолетът ще падне...Възможно ли е това да е причината в този случай?

97

Сата Н.

преди 5 години

Не може да се появи един феодал и всички други да мизерстват, и това да ОК. Аз не съм казал, че това е ок.Само че от 10 години насам има средна класа и богати хора, които са почнали от нула. И те са в пъти повече от назначените капиталисти. И да ми обясняваш как нямало равен старт... Аз съм расъл в 8-етажен панелен блок, вярно, семейството ми беше добро, но каква вина имам за това?

96

Анонимен

преди 5 години

Точно такава информация се появи и другаде. Северномакедонците изглежда са доста скарани с всякакви правила за безопасност,нищо не става от тях. Спомням си и случая с преобърналото се корито в охридското езеро, там пак загинаха доста невинни.И тези имат държава...Бог да прости хората.

95

Kiki

преди 5 години

Лошото е,че хората които пилотират такива курници на по 30 години си мислят,че карат хипер мега стабилен самолет.А хич не е така.Тея са за хубаво време,отделно доста често на някои от тях спира двигателя по време на полет.Видеа в туба колкото искаш

94

Жалко за хората..

преди 5 години

До ДжендюИнтересно, а Вие откъде знаете, че загиналите са "престъпници и убийци"? Бихте ли споделили?

93

Джендю

преди 5 години

До Жалко за хората..Интересно, как някои хора бързат да прощават на престъпници и убийци... Прошка, но само ако са били добри хора!