36

да, бе

преди 5 години

До Бойко милиардераЗа Бойко Борисов обаче запознати твърдяха..-----------------------------------------------------------Къде са тези "запознати"? У кръчмата, ли? Докато си разправяте ловно-риболовни вицове?

35

смях от сърце

преди 5 години

Айдееее..почнаха се!Сядам на първи ред с пуканките да гледам шоуто им.

34

Курнелия защо?

преди 5 години

Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???

33

Калфин-цитат

преди 5 години

Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...

32

гражданин

преди 5 години

Недопустимо е ПП да се саморазследва което е равносилно на това Пламен Георгиев да разследва себе си Стана практика управляващите Полиция да влиза в Полиция да се разследват Случая с ОДП Благоевград както и при катастрофата на шефа на Гранична полиция със служебния автомобил Всичко се потули .

31

Нека КОНПИ разследва

преди 5 години

До Ди: Има комисия за отнемане на незаконно придобитото имущество. А Цецо Цветанов притежава имущество, което с милион лева надвишава декларираните му доходи. Още когато се приемаше законът, от БСП, а и от президентството предупреждаваха, че няма как комисия, чийто председател се назначава от управляващата партия да разследва имотите на управляващите. На опозицията - разбира се, може. Да видим сега дали са били прави. Нека разследват политици от БСП, но и от ГЕРБ - с Цецо начело.

30

Ди

преди 5 години

Първо искам да видя всички заповеди с които са придобили жилищата си, постановленията с които си присвояваха чужди имоти, защо сямо родителите им, те и децата им бяха богопомазани във всички области на живота, а другите бяхме "засищани" с трохичките които случайно стигаха да този или онзи! Има ли поне един в това БСП, който да се е отказал - не. Напротив, измислени бяха най-различни закони и преватизации, порти и портички чрез които да вземат всичко, което все пак остана на обществото.

29

Анонимен

преди 5 години

Браво на АБВ-то! Направо се изcpaха в yшанката на *** :) Оня с големите уши нема ли да вземе отношение по въпроса?

28

Анонимен

преди 5 години

До Бойко милиардераЗа Бойко Борисов обаче запознати твърдяхакои са тези запознати бе другарю - Милиончева ли :) Що си мислите, че всички са *** като вас ***?

27

Бойко милиардера

преди 5 години

до Корнелия лицемеркатаДали Корнелия Нинова е милионерка е спорен въпрос. За Бойко Борисов обаче запознати твърдяха, че е празнувал 4 000 000 000 (милиарда !) собствени пари още в края на първия си мандат. Когато имаш греда в собственото си око, не гледай сламката в чуждото.

26

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

25

Гоце-предателят

преди 5 години

БСП мрази АБВ , както се мрази предател. Веднъж предател , винаги предател, така мислят обикновените членове на БСП. Затова коалиция между двете партии е невъзможна.

24

МИЛИОНЕР

преди 5 години

Как стои въпросът с хотелите на сина на Първанов. И другият му бизнес.

23

Анонимен

преди 5 години

АБВ УПРАВЛЯВАХА ЗАЕДНО С ГЕРБ.ТАКА СЕ ОМЪРСИХА И НЕ МОГАТ ДА ПРЕТЕНДИРАТ ЗА НИЩО.

22

Истукан

преди 5 години

Всичките комунисти. Този Румен Петков и Първанов са си от БСП. Партията майка е БСП, а вече могат да се цепят на колкото си искат партийки. Всичко отива в джоба на БСП, а майките партийки отцепници са направени, за да обират парите от субсидии, които ще отидат пак при БСП. Това са сателитните партийки на БСП. И ГЕРБ си имат нови сателитни партийки, които заблуждават хората, че са нови и независими от ГЕРБ, та дори плюят ГЕРБ, а произлизат от ГЕРБ. Бареков си беше чист гербераст. Излиза хората.

21

Анонимен

преди 5 години

"Тримата от запаса" се появяват само по избори, за да забъркват каши!

20

Един от северозапад

преди 5 години

На Първанов може да се верва, на Нинова не!Видяхте ли, как унизи Станишев?ТОВА Са костовашките кадри!Алчност, наглост и арогантност!Това ви чака--избирате!

19

Активист на БКП

преди 5 години

И тоя е един дървен философ...

18

Анонимен

преди 5 години

АБВ и БСП са в съревнование кой най-добре да се на-гъзи на Москва.

17

Анонимен

преди 5 години

Една партийна формация се легитимира с действията си. Къде се проявиха АБВ и компания за годините след учредяването си? Обществото ни е устроено гнилостно, където и да се погледне. Къде са инициативите, позициите, стъпките, които са предприели партийки и формации, които имат претенции да защитават интересите на България и нейните граждани на европейско ниво?Освен претенции за специфичен изказ и носталгия по висок обществен пост друго не се забелязва.