14

Който владее Истанбу

преди 5 години

Е, как е, Ердо? Не ви помогнаха дори лъжите на Чавушоглу. Как сте се намесвали в българския закон за вероизповеданията. Къде са доказателствата? Засега налице е само протестният вот на хората в Истанбул. Мерси, Чавушоглу, благодарение на теб, нашият президент наложи вето на въпросния закон и сега може въобще да забраним помощите за ислям от чужбина. Това - засега.

13

Българино

преди 5 години

Умираме от глад но съвети можем да дадем на околните от нас хора няма да стане

12

Ddd

преди 5 години

Не се радвайте много, утре Ердо ще изнамери пак някой заговор, ще обяви извънредно положение и пак ще почне лова на вещици. Знаем му вече методите, а и акъла му не е повече от на един шест годишен хлапак дето си мечтае да е Супермен или Батман.

11

Мюмюн

преди 5 години

Ердоганя се охълцал " Кой ми *** у гащите". Ми,ако остане безработен,ша го вземем с кадъната му на тютюня.

10

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е Турция да е дестабилизирана защото иначе почват виденията за световен халифат а България е първата в списъка.Вижте населението- над 70% роми или изглеждащи като роми които активно се турчеят.Политици почти всички прислужници на турците.Герб не били турци,а какви са?Дпс и БСП са просто част от кликата.Отстрани приглася оная змия Местан. За сега само патриотите не се оказаха турци и мюсюлмани и веднага им направиха постановка с някакви ромски инвалиди с криви крака или без мозък.

9

Анонимен

преди 5 години

Партията на справедливостта и развитието вече е партия на несправедливостта и изостаналостта.

8

Анонимен

преди 5 години

какво пак се размучахте да махате Герб ?И с кой ще го сменяте ? С *** и Доган ли ?Никакъв шанс нямате русофили ! Никакъв !

7

Анонимен

преди 5 години

Диктаторите много добре ползват Демокрацията, но когато бъдат неприятно изненадани вадят калъчката, което най-добре владеят !Бог да пази България от рускотурската империя !

6

сигурно

преди 5 години

Тиквуня скоро ще реве като него !!

5

ай сиктир

преди 5 години

Ред е на тиквата.

4

Анонимен

преди 5 години

Такава нужда от власт само един простк може да има.

3

До 1

преди 5 години

Кога ще става това, щото бая години го говорите вече

2

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ЩЕ ИМА ДА ВИЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА ..Като не те харесва народа пъхнете всички в дранголнака. Да им дойде акъла в главата. Дано го заобичат. Той друг подход няма.

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко да гледа и да се...учи.Предстоят му подобни...изпитания и оспорването ще е...факт,но това няма да промени ситуацията;събитията стават...необратими.