8

Анонимен

преди 5 години

До Анти ГЕРБ 6Не само ГЕРБ ти казват, че светлините ти спасяват живота. Но трябва да имаш мозък на амеба за да приемеш, че пуснатите фарове не те правят безсмъртен! Какво трябва да си направил за да се треснеш челно в ТИР при ограничение от 50 км в час? При това платната са разделени с конуси.

7

Анонимен

преди 5 години

До до Анти ГЕРБИма ограничение скоростта и са малко дето го спазват! Иначе Бай Тошо си направил магистрала от София до Правец за 3 дни. После 30 години никаква поддръжка. Гледал ли си снимките от колоните на виадуктите там преди ремонта?. А за вибрациите на виадукта след този тунел? При тройната отпуснаха пари за ремонт на осветлението на тунела Топли дол. И...ги откраднаха. После жена загина там от паднало осветително тяло! И оревахте света Бойко убиец.

6

ууу

преди 5 години

До Анти ГЕРБМагистрала Хемус, в двете си части, е място за катастрофи, а останалият участък - място за събиране на глоби. Абсурдни знаци, табели и ограничения. И за справка - не карам с повече от 100.

5

Анти ГЕРБ

преди 5 години

А другарите от ГЕРБ ни казват, че фаровете спасяват живот, а от днес и акция "скорост". И какво: едно голямо НИЩО. Докато не се промени манталитета на българина, катастрофите ще бъдат ежедневие и нищо и никой не може да ги спре. Народа стана нагъл и агресивен и резултатите са на лице.

4

Пътуващ

преди 5 години

Няма никакво движение. Всичко е спряло в двете посоки към 18.40.

3

Дънди

преди 5 години

Сега е 50км, заради двупосочното движение

2

Мен

преди 5 години

И аз редовно минавам. Всички зад мен ги спазват :)

1

Vanio

преди 5 години

Редовно минавам през тунелите, никой не спазва ограниченията за скорост 80км/ч.