19

Анонимен

преди 5 години

Да си платят данъците пари нямат, ама заплатите ще увеличават...

18

Я па ти..

преди 5 години

До гроб 15 Бъди спокоен. Администратора няма да те изтрие. Вижда те че не си искаш.

17

Да допълня...

преди 5 години

До Така, така 8 Какви божи служители ? Това значи да не служиш на никога , а на себе си. О швещенна простота.!

16

Помня

преди 5 години

Браво на имамите. А за държавните служители 10 % след 10 г. нито лев.Само при Костов и Царя имаше осезаемо вдигане на заплатите.

15

гроб

преди 5 години

никой не може да спаси 1 крепост, която се е предала отвътре, никой не може да спаси 1 народ, който е стадо и се управлява от пр..е..д а тел исигурно админа пак ще ме изтрие, но за жалост такава е истинатаНароде!!!!!!!!!!!!! СБОГОМ!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7От джоба на НОРМАЛНИТЕ ХОРА са парите...

13

Некъф

преди 5 години

Нали ние плащаме. Дано се задавят всичките бурки.

12

Анонимен

преди 5 години

Евала , браво, машала. Много со работили и са си искарали

11

Nightborn

преди 5 години

Браво! Аферим, машалла !!! След като на боко не му мина номера с опрощаването на дълга на имамите, той им го разсрочи за .......... +безкрайност. И те са си прави, хората да си вдигат заплата, точно като депутатите ни. Ние, БЪЛГАРИТЕ си имаме много добра поговорка за случая: " Не е луд, тоя дето изял баницата! Луд е тоя, който му я дава! (в случая, е луд тоя, дето допуска до власт хора, които дават баница на разни имамопдобни мутри.)

10

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази субсидия на мюфтийството пак от държавата от нашият джоб. Щаха да им опростят осем мириона и нещо, на тръгна общественото недоволство, расрочихаги до бог знае кога, сега им дадоха субсидия. Нали имат имоти, приходи от Турция си текат легално двата милиона, нелегално никой не знай. Браво ГЕРБ с вас сме до оня свят.

9

Анонимен

преди 5 години

Каракачана обвини БСП за неприемане на забраната за външно финансиране. Сега ще имат още повече пари, платени от Каракачана. Пълен смях. Това са актьорчета, не политичета. Играят "Многострадална Геновева" пред турското посолство.

8

Така, така

преди 5 години

Имамите и нашите свещеници живеят в беднотия, но главния мюфтия и митрополити се возят в скъпи коли. Не искам да ги обвинявам, защото са божии служители, но за едни има пари, а за други не.

7

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

6

Анонимен

преди 5 години

Вдига я...нали държавата им опрости дълговете? То уж ги "отложи", ама с цели 10 години. А дотогава я камилата, я камиларя. А и инфлацията ще ги е стопила, ако не им ги опростят съвсем. Както и най-вероятно ще стане.Та сега вдигат заплатите на имамите с вашите пари. Поздравления!

5

Русия

преди 5 години

Слава Боку.

4

Анонимен

преди 5 години

До ШопоЗащо да си връщат борчовете? Турция ще окаже натиск да им ги опростят.

3

Анонимен

преди 5 години

Измамиха хората. Казаха, че няма да им опростят дълговете, а ще ги разсрочат. Но пропуснаха да кажат, че ще им отпуснат щедра държавна субсидия, с която да си платят дълговете. Ако дължиш пари каква е разликата дали този, на когото ги дължиш, ще ти ги опрости или ще ти даде безвъзмездно пари с които да си върнеш дълга. И в двата случая оставаш без дълг без да харчиш собствени пари. На всичко отгоре със щедрата субсидия, муфтийството няма да си плаща дълговете, а ще увеличава заплати.

2

Шопо

преди 5 години

Значи дължат на държавата 8 500 000 и вместо да си връщат борчовете,увеличават заплати ?! Щом са в стагнация е намаляват ,а не да увеличават !!?

1

Анонимен

преди 5 години

Ама нали такова ... нямаше пари и им подаряват сгради в центъра на града дарени от истински Българи да се използват за училище. Искаме отговори, кой налива пари и лак ни превземат бавно бавно неусетно почти.