15

Veneta Iordanova

преди 5 години

Dobrite xora trjbva da zaemat podobavashi postove.Gelaj my poveche ysmivki I istinsko choveshko shastie...srebrosedmochislenicite sa xora na chesta te vinagi ostavjt sleda .

14

Анонимен

преди 5 години

Уморен съм от темата. Ако продължава така ще стана доста активен срещу нея.

13

Анонимен

преди 5 години

Това пък какво ни интересува нас нормалните хора?

12

Стамат

преди 5 години

Католическата църква няма нищо общо с Църквата Христова!

11

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Госпожи,....Има- ли, съвест,..И, смелост,...Да- го- осъди, някоя,...Като, опикан- ъгъл,....И, затворен- клозет....

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя папа много се изцепва напоследък!!! И една полит-корекност се лее от него също като брюкселска зелка. Да позная ли кой го е назначил?

9

Анонимен

преди 5 години

"Вие, мъжете, обичайте жените си, както и Христос обикна църквата и предаде Себе Си за нея"Ефесяни 5:25Ако обичаш жена си и си готов да предадеш животът си за нея, няма да я третираш като робиня или някакво по-низшо същество. Католиците няма какво да добавят към Светото Писание.

8

Фашистки-внук......

преди 5 години

До, 9,....Будете- хората,.Да- ви, будят....

7

Ересиада

преди 5 години

Папистката еретическа общност се занимава със социални, екологични, политически въпроси и какво ли още не, но по отношение на вярата си остават твърти в ересите - filioque, непогрешимостта на папата, чистилището и какви ли още не измислици.

6

Анонимен

преди 5 години

Светият Отец знае по Канон ,правата намъжете и на жените.Ако пледира за повече такива за жената,ще трябва давземе от тези на мъжа,които по Канонса непоклатими -бетон.Значи неговитеискания ще бъдат разбити.Т. е. папатаизвършва грях.Неговите съветници биследвало да го запознаят с течениетоДжендърко- трета *** и да излязът със становище.

5

Ти да видиш..

преди 5 години

И тоя ако знае за какво съществува на този свят...Хилъдолетна безсмислена длъжност.И Земята е плоска.И американците не са кацали на Луната.И Путин е велик.Абе , мани , мани...

4

Анонимен

преди 5 години

евpeйска пета колона

3

да

преди 5 години

по същият начин както хората живеещи в имения с огради и лична охрана са за бежанците, така и папата и цялата му организиция, която не допуска жени в структурите си е за равни права. Това ние му казваме - на чужд гръб и 100 тояги са малко!

2

к0нсерва

преди 5 години

тогава веднага да подава оставка и Жена за Папа!! нека ни даде добър пример!

1

Анонимен

преди 5 години

Ми да отиде да ги даде на арабелите тези права,а не в държави където жените и сега имат повече права.Особено при развод.