40

Прищина в Белград

преди 5 години

А бе, кога най-после хората ще се откажат от тоя плъхски поглед на нещата? Който етнос е по-многоброен, той и командва. Егаси гнусния свят, в който живея. Ако се гледа така, то българи има и в Албания, и те не са толкова много, колкото са били, поради асимилаторската политика на Албания. Ако се гледа така, Белград е бил българска крепост. Българи има навред из Балкамите. И ако не беше България, Северна Македония още щеше да си виси в неопределено положение. Защо да не е конфедерация България?

39

Златко

преди 5 години

Значи освен турски, румънски, китайски и ромски, учете и албански щото ще ви требе. Българския отиде у ряката. Но спокойно - и по велики нации са отивали в историята.

38

Анонимен

преди 5 години

До 24 "И с това ще станат най-голямата държава на балканите"Албания+Косово+ Ч. Гора+ Македония=79 000 кв. кмБългария 111 000 кв.кмПо малко кремълска пропаганда, повече мислене- не трудно

37

Турчин

преди 5 години

И пак турците виновни... Сигурно Ердоган им предложил по телефона... Може да искат да заклещят България и по-късно трите държави Албания, България и Турция да направят Османска федерация. Хаха.

36

Турчин

преди 5 години

До KрАйИ какво общо имат албанците с нас?

35

Констатнин Велики

преди 5 години

Двуглавият орел от кое знаме е взет? Източна Римска империя-Византия. Кой побягва от битката на Косово поле 1389г. в решителния момент за спечелване от обединените Християнски войски на Сърбия,България, Влахия, Хърватска, Моравско и Босна и затова губим? Учете историята.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко държаха на Русия, шиптърите щяха да си траят като мишки.и какво щеше да направи Русия бе yшанко?

33

наблюдател

преди 5 години

Сега Русия и Турция са като дупе и *** и човек не може да се ориентира кой тpoл от кои е.

32

история

преди 5 години

По времето на Император Северус Византия е в тежка икономическа криза. Ромеите вече не искат да служат във войската. Заплатата в сестерции е била с 15 пъти по-ниска покупателна способност. Тогава императора предлага на Илирите да служат 20 години и след това да ги освободи от робство и да им плати 20 заплати. Така на 37 г един Илир е можел да вземе земя, да се ожени и т.н. Отоманците им предлагат същия договор при условие че приемат исляма. Албанците винаги са били войници на някого.

31

Анонимен

преди 5 години

Така, така.. Северомакедонците искаха НАТО и ЕС, е сега ще трябва да слушат такива приказки. Ако държаха на Русия, шиптърите щяха да си траят като мишки.

30

Анонимен

преди 5 години

Напускам България!Отивам в новата Федерация!

29

Анонимен

преди 5 години

Тарикати

28

шматка

преди 5 години

До 19Момче смени го този дилър вече.1918г НАТО създава Албания и Югославия!!!

27

Анонимен

преди 5 години

обща граница Косово България е 100 пъти по вероятно

26

Анонимен

преди 5 години

мечти албански за велика албания

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен19 През 1919 НАТО още не е било създадено.Не България,а Сърбия остана без излаз ва море.Отиваш си ти,май.На баба ти шушоните.

24

Анонимен

преди 5 години

Избягаха от Югославия за да влязат в... Какво? Им аха работещ модел на свързани икономики, които разбиха за да свързват сега наново. Тези са по - неуки и по - подвластни на евроатлантизма и от нас.

23

Анонимен

преди 5 години

То това е неизбежно да се случи . Въпрос на време е понеже албанците са с много висока раждаемост и рано или късно ще си вземат и Черна гора и Македония.И с това ще станат най-голямата държава на балканите .

22

българина

преди 5 години

македонците след 20 г ще са всичко което си поискат само не и македонци, като не искат да са българи е така! злорадствам благородно! по великомакедонски, да ги е ба у *** глави...

21

Анонимен

преди 5 години

Точно, връща се османска Турция преди балканската война от 1912 г.