24

до 27

преди 5 години

До Анонименгледам, че си на всяка манджа - мерудия. в статията за спиране на водата по квартали - не те интересува, тук -също. явно ти по графа не ходиш, на трамвай не се возиш, а там на село не те плаши спиране на водата, защото точиш от герана..............да те запитам с твоя въпрос - и нас какво ни интересува това ?

23

Анонимен

преди 5 години

от край време по графа минава трамвай. той - по релсите, пешеходците - по тротоарите. защо трябваха перки и колчета? а и ако малко се отлепим от телефоните, няма да попадаме под трамваи , тролеи и автобуси. просто си гледайте в краката и вървете по предназначените за вас места.

22

Някой си

преди 5 години

Само без обиди с Анадола и Нигерия, че чеи там има неща в пъти по-качествени от настоящия ремонт. Тъй де ще ни вкарате в дипломатически скандал с тия изказвания :)

21

SILANCE

преди 5 години

До смяхЗа моето поколение не е така.

20

Etien

преди 5 години

Ей богу ще падна от смях когато започнат пролетно/летните порои. Помнете ми думата и следете новините!

19

:)

преди 5 години

Цената на ремонта е НЕМСКА!Качеството е НИГЕРИЙСКО!Дизайна е АНАДОЛСКИ!Както някой беше писал по-долу, не е ГРАФА, а ГАФА! Брутална герберастка наглост!

18

...

преди 5 години

Пишат се глупости защото не се схваща смисъла на нещата! ПЪРВО НИКОЙ НИКОГА ОТ ТЕКУЩО ОПРАВЯЩИТЕ НИ А ИМЕННО ГЕРБ И ФАНДЪКОВА НЕ Е ИСКАЛ ДА СЕ НАПРАВИ РЕМОНТ НА ТАЗИ УЛИЦА! ИДЕЯТА ВИНАГИ Е БИЛА ДА СЕ ОТКРАДНАТ ЕДНИ 24 млн ЛЕВА! ТОВА АКО НЕ ЗНАЕТЕ Е ЦЕНАТА НА "ремонта" ТОВА Е ИСТИНАТА! КОЙТО НЕ ГО ВИЖДА ЗНАЧИ ИЛИ Е ОТЯВЛЕН ГЕРБЕРАСТ или си е просто глупав, не толкова умен! ТА ТАТА ДРАГИ МИ СМЕХУРКОВЦИ!

17

Готови за наводнение

преди 5 години

В отсечката межди ул.6-ти Септември и пл. Славеков има САМО ДВЕ отводнителни решетки ! Кой *** От го е допуснал ?

16

добруджанец

преди 5 години

Не само в Русе и не само по ГРаф. В Сс един от първите паркове в България.Омаскариха го,изрязоха дървета и сложиха атракционни. И направиха първото нововъведение в България -строителство в стар градски парк.+Мол. ТО преди Сс си беше експериментален район но сега са само стари комунисти,администрация и архитекта по паркове и Вик доктор Найденов

15

Анонимен

преди 5 години

"Графа" трябва да се преименува на "Гафа"

14

Софиянец

преди 5 години

Това не е заради перките ами заради оградата, която загражда площада пред църквата. Изключително опасно място, пешеходците продължават пътя си покрай оградата и буквално остават затиснати между оградата и идващия трамвай. Няколко пъти съм минавал от там и веднага се сетих, че ако продължа покрай оградата мога да се окажа в капан. Много хора не обръщат внимание и вероятно ще стане белята. Поредната недомислица.

13

Анонимен

преди 5 години

доста коментари, а не виждам ключовата дума - ГЕРБ. Дали не ги трият ? Те държавата съсипаха, виe па за една улица, па било и тя графа.

12

Анонимен

преди 5 години

Перките изобщо не са в миналото. В момента ги виждам пред мен

11

ужас

преди 5 години

Общината се подиграва с хората,гаф след гаф,скандал след скандал типично за управлението на ГЕРБ,и за всичко плащаме ни я!

10

DOCTORA

преди 5 години

До АнонименПо- лош проект от този София не бе виждала отдавна ! Срам за всички участвали в този проект ! Учителки по руски , селски главни архитекти и т.н.

9

dsdsa

преди 5 години

До АзззНали после цяла България от тук ще минете...

8

гост

преди 5 години

Авторът е ***. В много градове по света няма тротоари в познатия ни вид. Всичко е равно и никой не плаче.

7

Аззз

преди 5 години

Цяла България се занимава вече колко месеца с някаква софийска улица

6

питанката

преди 5 години

Ремонтът на "Графа" стана любима предизборна дъвка на медиите. Хитро отклоняване на вниманието ни, колко са разбити и мръсни всички улици в София. Много "голяма драма", защото хората вървели по улица с минаващ трамвай и си зяпали телефоните!!! По останалите улици дали се движат по платното, без да гледат за минаващи транспортни средства. Вече е банална тази тема, спрете!!!

5

Фандъкова

преди 5 години

неехубаво!