127

тя

преди 5 години

Каква охрана за престъпника ? Народа му плаща да гони бандюхите ,а той самия е като тях !

126

Анонимен

преди 5 години

Спира да плаща ипотеката към банката и тогава всичките съседи съкооператори трябва да плащат кредита към банката за терасата на покрива която е обща част ,а е обект на ипотеката!

125

Анонимен

преди 5 години

Имуществото му не отговаря на доходите на семейството му,всичките му декларации с невярно съдържание,а показаният в БТВ нотариален акт имаше ипотека на тераса,която е обща част т.е.и там закононарушение и затвор за подаване на неверни данни за отпускане на кредит от банка!Самоуправство за ползване на общите части на покрива и незаконно строителство!

124

Анонимен

преди 5 години

Докато в София ГЕРБ си играе с апартаменти, в Пловдив действат мащабно направо строят блокове. След като братът на кмета Тотев захвана цял затворен комплекс, председателката на бюджетната комисия в парламента МенТа Стоянова също гради. Шефката на данъчното в Пловдив, когато всички местни олигарси с национална известност направиха големи милиони главно от ДДС, пък тя не разбрала, е пред завършване на зданието с луксозни апартаменти в най-баровската част на града точно срещу Новотела "

123

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбирате, НСО го пазят да не избяга от правосъдието.

122

Анонимен

преди 5 години

Този човек трябва да бъде отстранен от поста на часа и срещу него да започне сериозно разследване.Това е скандално!

121

Анонимен

преди 5 години

г-н Борисов по-рано твърдеше, че само при съмнение за корупция, ще гони от ГЕРБ. Каква стана тя - едно говорим, друго вършим. Само за справка - БСП с нищо не са по-добри.

120

Анонимен

преди 5 години

Практически, журналистите с нокти и зъби бранят интереса на банката която била излъгана. Банка не се лъже лесно, успокойте се - те са му копирали нотариалния акт, те знаят точно колко е голям апартамента. Терасата са я вписали като оценка, защото повишава цената на апартамента. Ако се оценява фирма, ще и оценят и интелектуалната собственост, нищо че, е невидима!Престанете да браните интересите на банки и строителни фирми, защото сте отговорни да ограмотявате, а не да оглупявате изглупелия вече народ!

119

Анонимен

преди 5 години

ако Борисов снеме доверието си от него къде ли ще го пратят...може би ще го направят дясна ръка на Цветанов,че са си лика прилика...Боко стана за смях с Цецо и този му идва в повече...

118

Анонимен

преди 5 години

този как още не са го набарали "господарите на ефира",ако съществува още това шоу...той е толкова смешен в оправданията си,че направо е жалък...и всички тези циркове се разиграват пред очите на целия български народ...ако Цветанов не фалшифицира изборите...ГЕРБ са гроги...

117

До олигарх

преди 5 години

Ами дано има топки, да издържи нападките платени от *** с крадени пари - 198 милиона причини каза той.

116

Анонимен

преди 5 години

Тъмно червено-синята олигархия се опира на завистта и неграмотността на лумпенизираната част на населението и му пали фитилите с глупости. Внасянето на данъчна оценка при правене на замяна НЕ е незаконна, нито е неморална а е нормална практика по цял свят. Оценката което прави всяка банка на фирми и личности също си е работа на самата банка и тя, банката е заинтересована да я направи максимално точно. Ако е решила че, кв. метри на терасата струват нещо - значи струват!

115

До 126

преди 5 години

Няма никакво разминаване, банката не е държавата... Всяка банка си има собствен формат и метод по който преценява. Клиентът попълва въпросник с помощта на брокера. Нотариалните актове на клиента се копират и прилагат към молбата, следователно, банката много добре знае ТОЧНО колко м2 владее клиента! Ако брокерът е преценил тази тераса е ценност, значи е ценност! Даже ако нещо е нематериално, също може да се оцени впише. Вие кой апартамент бихте избрали да купите, от два ЕДНАКВИ - с достъп до тераса на покрив или без?

114

Анонимен

преди 5 години

Разликата между Герб е в размера на злоупотребите, при едните са апартаменти, при Бсп милиарди левове, които не се виждат, но се плащат от всички нас.

113

олигарх

преди 5 години

Да станеш шеф на антикорупционната комисия, трябва да имаш топки, а не само ***. Писна ми от дебелогъзи *** в тази държава. На която и длъжност да застанат си мислят, че ра- ботата им се състои да взимат аванс и заплата. Два дена в месеца, през останалото време на "ползу " джоба - да крадат и правят далавери. Нещастници! Като измрем старите хора, а младите избягат от България, кого ще управлявате бе? Ромите ли? Ама те не плащат данъци. Пък и като станат повече от вас дали ще ви търпят?

112

Анонимен

преди 5 години

В неговият случай говорим за разминаване на данните за имота му в три документа. Това са нотариалния акт, имотната му декларация пред сметната палата и ипотеката на жилището пред банката. По принцип това е наказуемо по НК. При посочване на неверни данни, за да получиш заем от банкова институция, се предвижда наказание от 3 години лишаване от свобода.

111

Анонимен

преди 5 години

Поредния клоун...

110

Само в идиотска

преди 5 години

държава това се случва! Алооо, панелкаджии, какво чакате, ето човека ви отваря очите? Покрива е за всички ви, всеки може да си направи по още една стая там, кой барбекю, кой за друго, но защо стоите, стройте си на воля! Щом за този може, защо за нас да не може!?

109

Дзъ

преди 5 години

Само да кажа че пуснах обявка - продавам тристаен 80м2, ет. 4 от 7, със цели 7 тераси, вито стълбище и асансьор + двор + 34 мазета и 8 тавана ...така де не са мои ама пък за банката е ОК...оффффф

108

Дзъ

преди 5 години

Разчувствах се. Тези олигарси значи ...сърце нямат ей. Вместо човека да си се радва на тераската, сега да се обяснява има Гюро глава (тераса) или няма