46

fx

преди 5 години

Неправилно 500 години. Заради това сме последни в всяко нещо.

45

Kiorsufra

преди 5 години

Pro4ie ne 4e sega sme ne6to rasli4no,,pak sme safnia dvor na Turzia"

44

Kiorsufra

преди 5 години

Niakoi pak iska da se iskara ,,o6tipana moma,"Ili da spe4eli devidenti.Kogato be6e prehoda,proturskata partiaDPS pla6e6e balgarskite muselmani s kakvo li ne,moje I tova da go ima sas sakona sa veroispovedaniata.

43

Реал

преди 5 години

Дали точно така сее изразил турския министър или потъващите националисти си измислят па с нещо да изплашат пенсионерите да им гласуват както както ни сплашиха с бежанците и си направиха оградата и лапнаха мангизите то и дпс плаши турците и ромите с възродителни процеси че те са спасителите само само зада съберат гласове

42

Втора легия

преди 5 години

На турчин вяра нямай, турчин вяра няма.!. ( Българска народна поговорка)

41

Само питам

преди 5 години

От тази статия ли научихте за съществуването на турско-българското приятелство?

40

Наблюдател до 20

преди 5 години

В голяма грешка си, чети и се информирай Турция се ИЗВИНИ на Русия за сваления самолет с всичките му табиети и салтанати ! после получи газопровода Турски поток, нърна си и руските туристи.

39

Анонимен

преди 5 години

"Смятаме, че злонамерени кръгове се опитват чрез публикации в българските медии да наранят турско-българското приятелство." То пък едно приятелство.

38

До 30

преди 5 години

Не сме забравили какъв бой са яли сенегалци от дядовците ни през 1918, те също помнят. Заспивай вечен сън.

37

Анонимен

преди 5 години

Ислямския фюрер султан Ердоган се напъва здраво да лъже и изопачава каквото на мозъка му не се отдава и теърди че може да те псува но че уж те хвали да се преструва.Ердоганчо сучтанчо внимавай с тия простотии че ако мислиш че Путин за сваления изтребител не помни здраво грешиш.Пък ти и света обедини за пръв път и Русия и ЕС и САЩ и Арабската лига са против теб внимавай че идва за теб светлината с тунела само че е метрото не рая.

36

Анонимен

преди 5 години

Брех вече знам че съм полудял отивам за хапчета.Току що осъзнах че имам амнезия и умопомрачение едновременно вчера си спомнях за диктатора ислямофашист Ердоган и турското робство а днес без да помня и знам за това официално се твърди че съм бил приятел и с Турция и с Ердоган.Кога по дяволите съм я направил тая лудост.

35

Анонимен

преди 5 години

"Злонамерени опитвали да наранят турско-българското приятелство"Хахахха. Приятелство, вика. Доообре, дообре...

34

Анонимен

преди 5 години

Радвайте се, че сте живи.Я какво се случва с кюрдите. И в Турция и в Сирия.Всичките си претенции Турция постига с кръв. Нищо не се е променило от 140 години.

33

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не повярвах, че турско официално лице ще направи изказване, каквото изтрещаха тукашните медии! Това е недопустим дипломатически език, съчинен от някои замътени от водка мозъци на български комунистически агенти. Много странни са изцепките на една политическа партия с доста високи позиции в държавното управление, дето членовете и хукнаха да крякат под джамовете на турското посолство! Нямат информация ли, кой какво казва, не разбират какво четат и какво става или само ПР на Джамбазки!

32

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството,че се развива нова сапунена драма,със 1634 сериала,"дай си ми куклите,на ти парцалите"!Изобщо не ми се вярва,че над 5 часа ББ и Ердоган са разговаряли за едно извинение.Сапунената драма,може би ще заглуши сагата с апартаментите,ето това е.

31

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл, да говорим за език на омразата... Всеки българин мрази в турците и им мисли злото!

30

Анонимен

преди 5 години

Защо им повлияхте да отменят забраната за външно финансиране? Сега ВМРО и ГЕРБ са повлияни и го отмениха. Турците са виновни за това. Ще протестират остро за това повлияване и искат извинение, че са ги повлияли.

29

ТИ ЗАБРАВИ ЛИ...

преди 5 години

До Анонимен 20НЕ ЗАБРАВЯЙЙ:" ВЕЛИК Е НАШИЯ ВОЙНИК-ВЕЛИК,ВЕЛИКВЕЛИК....БЕЗКРАЙНО .ВЕЛПИК??!!РЕЗУЛТАТ1918:ОКУПАЦИЯ ОТ КОЛОНИАЛНА ФРЕНСКА АРМИЯ (малце чернички-СЕНЕГАЛЦИ)

28

Анонимен

преди 5 години

Атака станаха кротки консерватори. Гледат си туршиите, аспирина, консервират в буркани. Вече не налитат на бой, само консервират в буркан-банк.

27

Анонимен

преди 5 години

Публикувайте скапаната стенограма и манипулацията ще лъсне.Ама не някой партии гибят евровота трябва стръв.