7

Анонимен

преди 5 години

Това е тя, столицата ни. Един вмирисан граед, с лош въздух, задръстени булеварди, ромски гета и крадливи общинари.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо хората трябва да следят и да докладват?Общините плащат на стотици та дори хиляди клaти и, които по цял ден нищо не вършат, а на края на месеца отмъкват 2000 лв пара на данъкоплатеца. Осигуровките , крие им ги плащаме!

5

vlady

преди 5 години

За съжаление до 20-ти април няма кой да разгледа сигналите поради траура по повод *** на Цариградския патриарх архиепископ Месроб Мутафян. След 20-ти април с тях ще се заемат компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

4

Софиянец

преди 5 години

"Безплатно паркиране в района няма," - а защо няма?! Точно, защото няма, хората са принудени да паркират където им падне! Тази община и този главен архитект не разбраха, че трябва да строят паркинги - подземни, многоетажни и обикновени. А не само да глобяват и да чертаят сини и зелени зони!

3

Анонимен

преди 5 години

Колко места за паркиране има в края на тази улица Странджа, за която пише тук? 10, 20 или 30? А колко апартамента има в този район с разрешение на общината - 1000, 2000 или 3000? В нормалните държави, отдавна тези зелени площи, в които сега се паркира, да са направени на нормални паркоместа - асфалтирани и очертани и затова там не паркират по зелените площи.

2

Мечка

преди 5 години

как кой е виновен то се знае ББ. За всичко тойе виновен.

1

Анонимен

преди 5 години

Koi e vinven