11

Палмето

преди 5 години

Инвестиция е когато инвестираш в нещо дългосрочно.А тази 1/3та апартаменти,са построени с крадените от Приватизацията пари,с цел укриване и замазване на кражбите.Тези апартаменти се продават от 15-20 години,и няма кой да ги купи.А и вече са за генерални ремонти.Вие за какво мислите се пишат тези статии за връщането на българите от чужбина.Точно с тази цел.За да им се продадт тези 1/3та необитаеми нови апартаменти.При обща инфлация 15%,апартаментите се вдигнали с 10%.Цените падат стремоглаво .

10

Анонимен

преди 5 години

Тежък балон се надига.

9

Анонимен

преди 5 години

До 6Самият термин провинция се ползва, з да се омаловажи значе оето на другите градове и населението им спрямо "столицата". З град, който се бие в гърдите, че е толерантен, определено си лъха на елитизъм.

8

Анонимен

преди 5 години

В някой стра и и а цели кооперации, в който не живее никой и се ползват само и единствено за разменна монета, защото цена на неизползвани жилище е по-висока. Е, честито! Догонехме богатите!

7

Анонимен

преди 5 години

Още малко и Пловдив ще го натири на пуйкаджиите от София! Икономически Пловдив още не е започнал да набира скорост даже.

6

Анонимен

преди 5 години

То на Пловдив щом стигнахте да му викате провинция, сте я закъсали доста в главата Софиянци. Само ако можехте да се видите отстрани колко сте провинциални..

5

Анонимен

преди 5 години

Пловдив е много хубав град, но си е провинция та дрънка.

4

Adam

преди 5 години

Баси селяните

3

Анонимен

преди 5 години

Погледнете отляво и отдясно на околовръстното и входно-изходните шосета.На всеки километър кран строи ново хале или цех.В най-скоро време Пловдив ще експлодира икономически.Тогава ще видите за какви цени на имотите ще иде реч.

2

Така е ..

преди 5 години

Правилно са се насочили хората да си запазят парите. БСП напира.

1

Ха-ха

преди 5 години

Сутринта статията беше за бедния българин, който купува имоти само в крайните квартали :)