21

House M.D.

преди 5 години

Колеги, Васил Пиронков не може да смята, защото тройката по математика му я писаха заради неговите добри глутеуси.

20

Анонимен

преди 5 години

В резултат на тази гениална политика, всички камиони и автобуси ще тръгнат по 2-рокласната пътна мрежа. Магистралите ще се опразнят и мутрите ще могат да карат с 240км/ч. ГЕНИАЛНО, от покрайнините на София.

19

оная същата Мария

преди 5 години

Като няма абтобуси да се возят на бентли какво пък.

18

Софиянец

преди 5 години

Значи за европейски толтакси не мрънкат, а тук даже плачат , защото са свикнали без пари , пффффф!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Малко е може още още.

16

Анонимен

преди 5 години

Стига са ревали на умряло. Да плащат. Камионите и автобусите по цял ден всеки ден са по пътищата, а сега не искали да плащат. Моята кола хем троши по-малко хем не е на пътя всеки ден, а пак плащам, нали?

15

???

преди 5 години

Заглавие: Автобусни превозвачи изумени от тол таксата: 7-8 пъти ръст!Статия: "Ако досега от 14 хил. автобуса получават 11 млн. от винетни стикети, при новото - с броя километри, които минават тези автобуси, ще трябва да се плаща между 56 и 67 млн. Това е около 7-8 пъти увеличение на транспортната услуга на километър", пресметна той (Васил Пиронков, председател на Сдружението на автобусните превозвачи)Истината: Ако наистина тези милиони лева са верни, то увеличението не е 7-8 пъти, а 5-6 пъти

14

Алеко

преди 5 години

Защо не е забранен вносът на стари автобуси? Цялата страна е пълна с 30 годишни автобуси- пушещи ковчези, в които собствениците не инвестират дори да премахнат надписите на немски, от предишния собственик, предал за скрап автобуса.

13

Анонимен

преди 5 години

бе не ви знам таксите, ама с 25 - годишната ми кола, на газ, само аз и ми беше колкото автобуса. А 25-годишните коли не са много икономични. 10 души пътници - 100-120лв приход за 100км, колко па да са разходите ?

12

Абе

преди 5 години

Аз ли съм учил друга математика, че от 11 на 56 или 67.. пак не мога да изкарам 7 или 8 пъти увеличение?

11

Анонимен

преди 5 години

"Пиронков попита какво ще стане с малките населени места, където пътникопотокът е по-малък."-Много е просто! Когато участваш в търг за хубава /добре платена / автобусна линия ще си пришиеш и една селска за да спечелиш търга!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Колко има да се изумявате ... това е само началото. БГ трябва да се изравни с Европа, но не и заплатите.Тоест оставане си пак най-бедните в Европа а скоро ще задминем Сомалия

9

до 7

преди 5 години

колега, ако е нов автобуса таксата ще е на половина."Ако са най-чистите - Евро 6, таксата им е 0,049 лв. за километър, ако са стари и цапащи - Евро 1 и Евро 2, то таксата е двойна - 0,098 лв"

8

Зозо

преди 5 години

Ами в "Европата" колко плащате за да минете бре, да ва и шушумигите! Само Макрона ще ви оправи!!!

7

Анонимен

преди 5 години

София - Пловдив 120 км по магистралата или общо 12 лв такса за целия автобус. Да предположим че от 50 места 30 са заети 12/30=0.40 или 40ст от всеки билет би отишъл за пътна такса

6

Анонимен

преди 5 години

разумно е в такива случаи да нямат винетки ако всичко им е ТОЛ, от друга страна автобуса плаща 785лв явно за винетка и кара 300 дни в годината.аз плащам 100 и пътувам 10 пъти=>по тяхната калкулация аз плащам 45 пъти в повече отколкото ползвам спрямо автобус. (45 е смятано както те са сметнали х7-8 )

5

Кратун

преди 5 години

67 делено на 11 е равно на 7 -8. Ей тва най-много ме дразни в България! Всичко е едно към гьотере! А Баце остойностява всичко направо в милиарди.

4

До номбер 1

преди 5 години

Я си купи автобус и карай на 7 лв да те видим!Нали бойковите идват и си искат тяхното след търга!За съжаление е това положението!

3

Анонимен

преди 5 години

А колко плащат за да карат в чужбина ?

2

svetlio

преди 5 години

Закривай!!!