72

Анонимен

преди 5 години

Икономическия бум на Турция се дължеше на милиардите инвестиции наляти от С. Арабия, т.е САЩ. Ердоган беше техния човек и така се прави, от всички Велики сили, подкрепящи своите хора. Но, като всяко парвеню, Ердоган си повярва прекланно много, че само той е причината за успехите. Често се случва при ограничените хора. Сега ще си понесе последствията. Покрай него и обикновените хора в Турция. Така се е правило винаги.

71

Ангел

преди 5 години

Нека! Кво лошо има в това турската лира да стане 5 стотинки.Да му мислят ислямистите. Ердоган опропастява Турция което е добре за всички нейни съседи

70

1453

преди 5 години

Опозицията "спечели" с измама, изборите в големите градове се обжалват в ЦИК РИК...Явно това за автора на стаията не е важно, важното е Ердо да загубиСмешни сте!

69

Анонимен

преди 5 години

До Пешо Казаното е в голяма степен алегория! Това е препратка към поведението на всеки диктатор, който по различни начини преследва и мачка противниците си. Не се опитвай да го разбереш.Виждам, че ти е трудно.

68

Пешо

преди 5 години

Това е новина , осъзната и поднесена от български журналист ! Представяте ли си Истанбул ( 14 милиона турци ) , да е с празни магазини ,гладни турци бродят из града и просят коричка хляб...... Само български журналист-социалист може да сътвори такава *** мисъл !

67

за тоя по долу

преди 5 години

Пет пари не даваме за твоя Ердоган,въшлива селска пръчко! Достатъчно е,че загуби Анкара и Истанбул с което кариерата му приключи.

66

Анонимен

преди 5 години

Сменете Ердоган с Бойко, Турция с България и градовете със Софияи други български и ще разберете какво е искал да каже журналистът.

65

Анонимен

преди 5 години

ЯЯЯЯЯЯ, А ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА СЪЩИТЕ МИ ЗЕРИИ, КОИТО ДИКТАТОРЪТ БОЙКО ПРАВИ НА ДЪРЖАВАТА, О РУПОРИ НА НЕГОВАТА УЛТРАДЯСНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА? ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ ЗАКРИВАНЕТО НА ПРОЯДЕНАТА ОТ РЕКЕТЬОРСТВО И КОРУПЦИЯ ШАЙКА, А СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ЕДНА ВРАЖДАБНА НИ ДЪРЖАВА, НА КОЯТО ТУКАШНИЯ РЕЖИМ КЪРШИ ГРЪБНАК И СЛУГУВА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ДПС

64

Анонимен

преди 5 години

Istanbul e sporno zashtoto sa namerili hilqdi buletini za kandidata na Erdogan koito sa bili skriti

63

Анонимен

преди 5 години

Бавно,но сигурно Ердоган се приближава към края на своята политическа кариера.Нищо не е вечно,най-малкото-авторитарните режими.

62

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ще обрече на глад градовете, спечелени от опозициятаИнтересно ми е, как ще обрече на глад такива градове, като Истанбул и Анкара! Само в тези два града живеят най-малко 20 млн души!

61

Трол

преди 5 години

Варна преживя същото когато кмета на града се различаваше от мнозинството в парламента

60

Анонимен

преди 5 години

На Него Практиката му е същата , като на БКП. 1949Г. Вожда и Политбюро, ПРИВИКВАТ В Резиденция Врана всички тогавашни патии. Социалисти, Земеделци, широки-тесни , звенари, и всичко що е именувано. И на следващия ден ай де по затворите и започва чернения терор до 1959г."И нема лабаво" - Т. Живков

59

Анонимен

преди 5 години

До57. Фактор е като има ? , $.О ной имаше защото ЕС и САЩ даваха. Както казваше нашия мек диктатор от Соц. "Има решение когато има пари." и " нямали пари няма решение"- Т. Живков на конгреса на проСъюзите в НДК м. юли 1986г. И бурни ръкопляскания.

58

Анонимен

преди 5 години

Защо Турция трябва да бъде фактор само с психичноболен шизофреник?Не може ли да бъде фактор с нормален човек?

57

Цецо Мен

преди 5 години

Не знам защо Запада и анализаторите си мислят, че ако не Президент Ердоган, а друг Турция ще спре да бъде фактор. Всеки добър и нормален държавник иска хората му да са сити и да просперират. Османците са единствената империя в света, които имат 10 бележити султана подред.Турция е фактор, толкова. Стига сме чакали друг да върши нещо вместо да нас. Да си гледаме нашата градина.

56

Диабло

преди 5 години

Стадото си иска стригането, но от към пашата го закъсват.!.

55

Анонимен

преди 5 години

Ще си направи още един пуч срещу себе си и пак ще затегне редиците.

54

нострадамус

преди 5 години

Ерата на забуления започва да приключва,ся кат ги ударат пак в лирата ,ке се ...

53

Анонимен

преди 5 години

ще измисли следващата драма, за да остане на власт и следващата схема също.