7

цитат от един филм

преди 5 години

Всеки кон, изтезаван на пътя, крещи към небесата. Жадува за човешка кръв. На гръцки звучи много по-поетично.Не помня заглавието на филма, но беше американски. Темата беше за един касапин на коне, който се побърка от многото жестокост и кръв , и след това започна да избива другите убийци и касапи на коне.

6

жалко но

преди 5 години

Коня е умно животно. Казвам го като човек отглецдащ едни от най хубавите състезателни коне. Конят се плаши лесно и не понася агресия. Бог да прости човека.

5

Анонимен

преди 5 години

Пеша ли ги прибира тези коне бе. Не е ли знаел че Коне когато са много се прибират когато се е качил на друг кон. Ако ги подплаши нещо стават неконтролируеми а това означава че ще бъде стъпкан без конете да имат някаква вина.

4

Шопо

преди 5 години

Обикновено тези коне се ,,отглеждат,, по европейските програми,а ,, отглеждането,, се състои в пускане на свобода . Важното е да се получат парите за тях ...

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКонете са особени животни,трудно се доверяват изцяло,не са глупави,много са чувствителни и страхливи,когато се стресне или уплаши коня,може да причини неприятности.Конете не харесват и хора пили алкохол да ги управляват,ако стопанина им замирише на алкохол,бунтуват се,колкото и странно да изглежда,но е истина.

2

бай х

преди 5 години

До Анонимен 1коня не е тъпо животно , ако са гледани добре никога няма да стъпкат стопанина си

1

Анонимен

преди 5 години

Красиви, но *** животни. Бог да прости човека.