7

David

преди 5 години

Много внимавайте на кого си поверявате децата да ги учи на умения и други важни неща, които съпътстват всяко обучение. Напъплили са всякакви петимни да печелят от курсове, школи, академии, салони и т.н. А медиите подвеждат хората рекламирайки брутално ищаха на някого да прави бизнес, представяйки го като голямата "кауза". Къде са им дипломите за треньори на подрастващи на тези юнаци мамини сладки?!

6

niki

преди 5 години

Тоя сега инфлуенсър ли е или му е някаква друга професията, от тия модерните, за които не е нужно да имаш изобщо познания?!

5

Дамян Стоименов

преди 5 години

Изгради се като треньор. Изведи отбор на високо ниво, докажи се, пък тогава оди да учиш някого кое как става. Това е естественият ход на нещата. Всичко друго е бош лаф работа от самозванци, които ще събират кинтите на родителите и после като нищо не стане ще хвърлят вината върху детето, че било такова онакова. И децата ще преживяват тежко...Ама тези двамцата едва ли си дават сметка.

4

сминдух енд чесън

преди 5 години

У нас "футболните "хора доказаха ,че тази игра не я разбират,така че може пък оттук да излезе нещо.

3

Домусчийски

преди 5 години

За да работиш с деца се иска подготовка алооо...Не може всеки хамсъзин, който си е наумил да става някакъв и му трябва пари да изкарва, да се занимава с обучение на най-малките и най-уязвимите.

2

Ferdy

преди 5 години

Ами като си е чисто и просто футболна школа, наречете я "футболна школа", какви са тия гръмки академии. Куцо и сакато академици станаха и все към децата ни се целят. Хора със съмнителна квалификация и подготовка за работа с деца.

1

Анонимен

преди 5 години

Идеята е родителите да записват децата в тази академия с цел след години тези деца да станат футболисти и да вземат милиони като подпишат в чуждестранен отбор