19

работят ?

преди 5 години

Въпросните роми Не работят в Ес ! -записали са си чаааветата в няколко държави и точат социални помощи , занимават се с далавери ,наркотици и проституция !българските турци и помаци работят строителство,фабрики, земеделие ,гледачки .

18

бааа го

преди 5 години

Бреййй, много работни тез роми бе?!

17

Унуфри

преди 5 години

До е"Ром" на техния безписмен език означава абсолютно същото, каквото на английски "мен" - мъж, човек. Прави си изводите сам. ...

16

Циник

преди 5 години

До минусописачитеМда....вие си пишете минусите ...то е видно...още на летището ...ромите се превръщат в мнозинство...." останалите у нас българи" - се познават по изнурените...озлобени ...преждевременно остарели лица!Не знам - подвиг ли е - да стоиш още в България....или чиста npoстотияНе знам...

15

бай Спиро

преди 5 години

Безумието на Т.Живков с Указа са уседналоста от 1962 г. с който насила засели номадския ромски етнос в гета, пък после още по-безумно се опитваше да ги разселва в панелни жилища приключи. Ромите водени от естествения си номадски начин на живот, благодарение на членството ни в ЕС масово намират препитание из Европа. Много роми демонстрират висок стандарт. И това в голямата си част не е резултат от престъпления, поне не извършени в България. Комунизма създаде ромския проблем, демокрацията го реши.

14

Циник

преди 5 години

Кръчмарска сметка - 9 000 000 българи - 89та...Сега са не повече от 4 ( турци...помаци...и роми - са вече към 3! И то при положение, че според днес.бг - цитат:".... ромите в България след 10 години ще са 3 000 000) та се питам...Коя цифра е по-реалистична ?900 000 или 2 100 000?

13

Шопо

преди 5 години

,, БЪЛГАРСКИ ЕТНОС,, !!!???Досега мислех,че е български народ !!! Защото сме коренното население на България,а не турци,***/роми/ арменци и други пришълци в тази държава !!! Жалки сте .

12

Анонимен

преди 5 години

Браво,значи в европейските страни работя!.А тук ,защо чакат българите да ги хранят и издържат?

11

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Всеки втори български чиновник , с апартанент от 2-300 квадрата, за по 6-700 хиляди лева.И по турско време не сме били толкова добре.

10

Анонимен

преди 5 години

" български етнос"

9

Анонимен

преди 5 години

Има няма 150 000 ромале са излезли в европа! Според мен е по важно да се подчертае колко милиона Бьлгари са извьн собствената си дьржава!

8

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че ЕС храни половин България!а не Русия

7

Анонимен

преди 5 години

Ромите вече не са малцинство.

6

Анонимен

преди 5 години

всеки първи българин с роднина в белите държави

5

Анонимен

преди 5 години

Калпавия българин ромите му пречат.

4

Доходи

преди 5 години

С тези високи доходи и развита икономика на ГЕРБ, се налага в чужбина да работим.

3

Анонимен

преди 5 години

Турция прибра стотици хиляди хора от мюсюлманите през 1989 г и се оказа печеливша, сега други се радвате, че бягат в европейски страни, но те пак ще са печеливши. Като отидат по *** ци да работят нейде на поле и всички останали стават недоволни, щото работодателят вижда, че може много по продуктивен да е един човек. За останалите два етноса не мога да го кажа, но в България турците са отрудени хора, тютюн, земеделие и т.н. и като се стегнат и с образование и с бизнес успяват.

2

Анонимен

преди 5 години

Е какво странно има в това. Най-ниските прослойки е логично да се разпръскват... пари за такива няма тук. Да се събират групово, и на рейса с флашка "Кондьо - избрани хитове"...

1

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕРБ направиха от България ромски държава. Вече "произвеждаме" роми и за износ !