21

до 24

преди 5 години

До анонименДобре че "лошия" Иван Костов се запъна и не позволи нито на един олбонец да дойде в България .Иначе щеше при нас да има 250х албанци.

20

анонимен

преди 5 години

Ердоган има много привърженици, само да няма гражданска война, защото трябва да приемаме бежанци и ще ни последва съдбата на Ливан, която преди 40 год. е била християнска, или донякъде на Македония - 250 хил. албанци от войната съвсем не са се върнали, ами са се увеличили......

19

читател

преди 5 години

Всички фюрери се мислят за вечни.И колкото са по-сигурни във вечността си, толкова крахът е по-силен.Няма изключения.

18

Анонимен

преди 5 години

Те и на коча му се клатят м....е.,ама още не са поднали!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Я пак....че КЪДЕ И КАКВО е това "ес"????? Място, дето те командват като федфебел, дето те грабят и ти нареждат каква да ти е огъвката на краставицата....дето не ти разрешават да строиш, обработваш, садиш, произвеждаш каквото поискаш а това, което ТИ НАРЕДЯТ???? Защото няма да ти изкупуват твоите бо,клуци, а си длъжен да купиш техните!!! Място, където си безгласна буква и ти пробутват разни "пакети" от които хората ти излизан на улицата??? Я не ме разсмивай...това е ГРАБИТЕЛСКИ СЪЮЗ

16

House M.D.

преди 5 години

Дали кариерата му е историческа, ще реши бъдещето. От местните избори няма как да се правят изводи за подкрепата, защото това са различен вид избори. Това не са парламентарни или президентски такива.

15

3

преди 5 години

До 1,но не падат.

14

1

преди 5 години

клати му се властта,като на мъжката овца дисагите

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзбори не се печелят от умнокрасавци. Те винаги са малцинство. Избори се печелят от масите, а те са зад Ердоган. Турците си ги дърпа исляма колкото и да ги хвалите и да се турчеете и да разправяте колко по-напред от нас са, те си тачат исляма, спазват каноните в корана и т.н. Включително тези които спечелиха в Истанбул са мюсюлмани, колкото и да ги изкарват много либерални. Цивилизационно Турция е в БИ, а не в Европа. Но вие турчеещите се българи искате да влезе в ЕС и да ни затрие.

12

Факт

преди 5 години

До АнонименКойто и да е на власт в Турция,тя си остава ислямска държава и за нея няма място в Европа!Ердоган поне гласно изказва мераците си,та ситуацията е поне ясна.По-добре ли ще е там да управляват вълци в *** кожи?Не мисля-скритата заплаха е по-опасна от откритата!

11

Анонимен

преди 5 години

Борисов националния предател, крадливата тиква, според мен е приел исляма и едни пари да прокарва интересите на Турция в България. Разкриха го за мюфтийството и как си е затварял очите за намесата на Турция във вътрешните ни работи, а сега искал извинение, ***. Ако народа пак го избере след всички гафове вече незнам. Бива бива да си стадно робско племе ама толкова чак не бива.

10

Анонимен

преди 5 години

В големите градове хората са по образовани и интелигентни.Естествено е да гласуват за светски ценности.

9

Анонимен

преди 5 години

ами за Порошенков, нещо няма ли да напишете или не ви дават...

8

Анонимен

преди 5 години

Не, не му се клати властта. Спечели изборите с 52% от общия глас. Ако утре има президентски избори ще ги спечели с пълно мнозинство. В големите градове хората са по-космополитни и гласуват за по-либерални и по-леви партии. Това е навсякъде по света. Но Турция не е само Истанбул или Анкара. В дълбокия Анадол мюсюлманите са твърдо зад Ердоган.България има друг проблем, а той е че българите много се турчеят. 5 века не са се турчеели, а сега го правят. Момите с тупци се хващат. Претопяване е това.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако Турция успее да свали Ердоган и да се откаже от виденията за султанати и какви ли още не ориенталски глупости и покаже, че иска да е част от съвременния свят, аз първи гласувам за влизането им в ЕС.

6

999

преди 5 години

И ПОНЕЖЕ ЕДНИТЕ СА ТУРЦИ И ДРУГИТЕ СА!ЕДНИТЕ СА МЮСУЛМАНИ И ДРУГИТЕ СА!ЕДНИТЕ ПИЯТ И ПРАЗНУВАТ ОТКРИТО,ДРУГИЯ СИ ХОДИ НЕОБЯСНИМО С ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ!ДА ПОПИТАМ С КАКВО КМЕТА НА АНКАРА ИЛИ ИСТАНБУЛ ЩЕ ПРОМЕНИ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН?МИ ТО И РУМЕН РАДЕВ БЕ ОТ БСП.АМА БОЙКО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА !ТАКА ЧЕ,ИЗБОРИТЕ В ТУРЦИЯ ПРИКЛЮЧИХА.СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЛЕД 4,5 ГОДИНИ!В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ГОДИНА САМО ПРЕДСТОЯТ ДВА ПЪТИ ИЗБОРИ!ТА КАКВО КАЗАХА АНАЛИЗАТОРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ???

5

Анонимен

преди 5 години

До 999Явно тези срещу Ердоган са нагли като БСП-то срещу ГЕРБ

4

А бе

преди 5 години

Нещата в Турция вървят доста добре,страната се отдалечава от Европа.Да не би да искате там на власт да дойдат хора,минаващи за демократи и САЩ да натикат Турция в ЕС?Просто е чудесно,че са скарани с Америка!Да се надяваме,че ще продължи достатъчно дълго,докато премине опасността.

3

999

преди 5 години

СКАНДАЛА С КРАДЕНИТЕ ГЛАСОВЕ СЕ РАЗВИХРЯ ТАКА КАКТО В ИСТАНБУЛ ТАКА И В АНКАРА! ЕРДОГАН НЕ Е ЗАГУБИЛ - НО ПРЕСТИЖА НА СВЕТСКАТА ПАРТИЯ ЩЕ ПОНЕСЕ ОГРОМНЕН СРИВ! ТОВА СИ Е ГОЛЯМ СКАНДАЛ!ДОРИ И ДА НЕ ПРОМЕНИ РЕЗУЛТАТА - ФАКТА ЧЕ СА ЗАТРИТИ ХИЛЯДИ ГЛАСОВЕ - Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕСПИРНАТА НАГЛОСТ НА ГУБЕЩИТЕ !ГЕЗИ ПРОТЕСТ,ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ,ВОЕННИ ПРЕВРАТИ,ЛЪЖИ,КЛЕВЕТИ ПО МЕДИИТЕ ... И НАКРАЯ ОТИДОХА УНИЩОЖИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГЛАСОВЕ ЗА ДА ИЗЖИВЕЯТ СВОЯ МИГ!ЕТО ТОВА Е СВЕТСКИЯ ХАРАКТЕР!

2

Инженер

преди 5 години

И това е при положение, че успя да се разправи с голяма част от инакомислещите, под предлог, че са терористи. Резултатите са доста показателни. Явно там е като у нас. В големите градове има по-голяма свобода и анонимност. Хората са по-независими. В малките градове и селата местните феодали са и чорбаджии и държат всичко. Всички се познават и само да си шукнал, изхвърчаш от работа, както и всичките ти роднини. България също е разпределена на райони на влияние.